Wind Storm Old Vine Zinfandel

På lager
SKU
Wind Storm Old Vine Zinfandel
levering 1-3-dage
Normalpris 199,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne vin er produceret af 100% Zinfandel-druer, der er dyrket i Lodi i Californien, USA. Vinen har været lagret 13 måneder på amerikanske egetræsfade. Det er en dejlig vin med flot rød farve, delikat frugtduft, lækker og blød smag med noter af sorte kirsebær, jordbær, krydderier og vanilje, bløde tanniner samt en lang og meget behagelig eftersmag.

Det er en kompleks, velafbalanceret og meget frugtdrevet rødvin. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, krydrede pasta- og grillretter samt diverse lidt stærkere oste. Det er en vin, der kan gemmes nogle år, men den er drikkemoden nu, så der er ingen grund til yderligere henlægning.

Vinavisen 5/5
“Det første, man lægger mærke til ved denne rødvin, er korkproppen, som er dekoreret på fineste vis med noder. Noderne går igen som en hvirvelvind på etiketten. Flot og gennemført udstyr - men nu er det selvfølgelig indholdet, der er det vigtigste. Og det skuffer ikke - vinen er ligeledes gennemført lækker. Det er en vin, der vil frem i verden med sin store fylde, sin frugtsødme, sine komplekse krydrede noter og sin alkohol, der dog er integreret i vinen på bedste vis. Nyd vinen til maden juleaften eller til en godt krydret bøf en kold vinteraften.”

Flaskehalsen 4 stjerner 89 point
“Det er en sødmefuld bamsebasse af en Zinfandel, der er samlet i denne Wind Storm. Nogle kan lide denne stil, mens den bliver for kraftig og voldsom til andre. Det er meget mørke bær, masser af peber og sødmefulde frugter. Klassisk Zinfandel – på godt og ondt – men først og fremmest ganske vellavet.”

Vinbladet 90 point
“Spændende duft, krydret med brombær og blåbær, let Zinfandelsk sødme. Fyldig smag mættet med mørke bær, der går igen i eftersmagen med vis sødme.”

Anmeldelser

  • Vinbladet - Virkelig God
  • Vivino 3.9/5
  • Vinavisen 5/5
  • Flaskehalsen 89 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land USA
Region Lodi
Drue Zinfandel
Alkohol 15,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?