Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for kvaliteten af vores vine, som vi personligt har smagt og ­udvalgt med henblik på at give den bedste ­vinoplevelse til prisen.

Du får tilfredshedsgaranti på alle vores vine ved køb af min. 6 ens vine. Synes man 6 ens vine er for meget, har vi et bland-selv-koncept (Mixkasse). En Mixkasse er lavet til dig der ikke ønsker at bestille en kasse med 6 stk., af de samme vine, men ønsker mere variation. Ved køb af én flaske vin, får du ikke de samme priser som ved køb af 6 stk., men for 5 kr. ekstra pr. flaske, ved køb af 6 forskellige vin, får du stadig vinen til konkurrencedygtige priser. Den korrekte pris vil fremgå når der er 6 flasker i kurven.

Hvornår gælder garantien?

Det kan ikke undgås, at vi i ny og næ sender en flaske vin, som f.eks. har prop eller er gået i gæring, hvilket vil sige at vinen er udrikkelig. En vin er en fødevare, som også kan blive dårlig.

Skulle du være så uheldig at modtage en udrikkelig flaske vin, skal du sætte proppen tilbage i flasken og kontakte os inden du hælder vinen ud i vasken. I dette tilfælde er du berettiget til at få dine penge tilbage og en undskyldning.

Såfremt du ikke synes, at den pågældende vin lever op til dine forventninger, tager vi både den åbne og de ­øvrige flasker retur.

Du skal blot sætte proppen i flasken efter du har prøvesmagt vinen, og sende dit køb ­retur til os. Alternativ kan vi hjælpe med returneringen, det koster fra 59,- afhængig af mængden.

Din tilfredshedsgaranti gælder 30 dage fra fakturadato. - Og skal være købt på Megavin.dk.

Hvordan returnerer jeg?

Har du modtaget en dårlig flaske vin eller fortryder du dit køb, bedes du kontakte os på mail mail@megavin.dk eller ringe til os på telefon 2040 7067.

Du betaler selv returforsendelsen, hvis du ønsker at returnere hele dit køb, fordi vinen ikke lever op til dine forventninger. Har vinen prop eller gået i gæring, tager Megavin.dk de omkostninger der i forbindelse med levering.

Når vi har modtaget de returnerede vinflasker, krediterer vi alle flasker - også den du har smagt og modregner evt. fragt.

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?