Oftest stillede spørgsmål

Hvor meget koster fragt?

Der er gratis fragt ved køb for min. kr. 999,-Ved køb for under 499,- vil fragtprisen være 49,-. Ved køb for 500-999 kr. vil fragtprisen være 19,-.

Hvad er leveringstiden hos Megavin?

Vores levering er mellem 1-3 dage. Sender du til privat, vil din ordre med stor sandsynlighed komme dagen efter, hvis du bestiller før kl 14.00 på en hverdag.

Hvilke betalingsmetoder anvender Megavin?

De mulige betalingsmetoder er:

• Dankort

• MobilePay

• VisaDankort

• eDankort

• MasterCard

• VisaElectron

Hvad er reglerne om fortrydelsesret?

Fuld returret. Fortryder du dit køb, giver megavin.dk fuld returret. Varen skal dog leveres i væsenligt samme stand som den blev leveret i. Er varen beskadiget i en sådan grad, at det formindsker varens værdi, bortfalder din returret. Din returret skal som udgangspunkt (med mindre andet er aftalt) benyttes senest 14 dage efter modtagelse af varen. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for os. Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af os. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via din konto indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

Hvad er reglerne om reklamationsret?

Hos Megavin har du selvfølgelig reklamationsret, hvis der er fejl på varen. Du kan vælge at få varen byttet, pengene retur eller nedslag i prisen. Ring eller skriv inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer, beskrivelse af problemet, og evt. et konto og reg. nr. hvortil vi skal indsætte dine penge, hvis de ønskes retur. Husk at betale for portoen - vi modtager ikke pakker hvor portoen ikke er betalt.

Jeg vil gerne afbestille, hvad gør jeg?

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling kan det ske ved, at fremsende en e-mail mail@megavin.dk. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske hurtigst muligt. Er varen afsendt herfra, er det dig, der skal betale portoen ved tilbagesendelse.

Kontakt Megavin

Bogholderi:  Susanne Lindskov   tlf. 8780 2873                                                                                       
Support/hjælp:  Nikolaj Kock  tlf. 2040 7067
Vin: Lars Oksfeldt   tlf. 2040 7067

Hvad er TryghedsGaranti?

Vi vil gerne sikre, at du altid får en god vinoplevelse, når du handler hos Megavin.

Som en ekstra tryghed for dig, tilbyder vi derfor fuld tilfredshed på alle vores vine v/køb af min. 6 ens vine.
I tilfælde af, at vinen ikke lever op til dine forventninger, kan du blot returnere flaskerne til os - både den åbne og de øvrige flasker.
Returforsendelsen betaler du selv, men du får til gengæld pengene tilbage for alle flaskerne - også den åbne.
(Din tryghedsgaranti gælder en måned fra købsdato)

Vin er et levende produkt og det kan ikke helt undgås, at man kan støde på en dårlig flaske.
Skulle du være uheldig og have modtaget en vin, som f.eks. har prop eller lign., skal du blot sætte proppen i flasken og kontakte os.
Så får du naturligvis en ny flaske eller pengene tilbage uden problemer.

For returnering bedes du kontakte os på mail@megavin.dk eller tlf: 2040 7067.

Hvad er en Mixkasse?

En Mixkasse er lavet til dig der ikke ønsker at bestille en kasse med 6 stk., af de samme vin, men ønsker mere variation. Ved køb af én flaske vin, får du ikke de samme priser som ved køb af 6 stk., men for 5 kr. ekstra pr. flaske, ved køb af 6 forskellige vin, får du stadig vinen til konkurrencedygtige priser. Den korrekte pris vil fremgå når der er 6 flasker i kurven.

Hvilke fragtmænd bruger vi?

Vi sender med PostNord.

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?