The Mark Riesling
- Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
80,00DKK pr. stk. i mixkasse
Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.
- 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
- 14 dages fuld returret
Frisk og sprød
The Mark Riesling afslører lækre friske og livlige aromaer af honning, modne abrikoser, fersken og hints af mandarin. Ouverturen er en klar syre, hvorefter der afsløres stjernefrugt og kiwi med hints af citronskræl, som endelig afsluttes af en harmonisk syre fint omsluttet af vinens naturlige restsukker. Afslutningen er ren og sprød. Serveringstemperatur: 10-12°C
Fremstilling
Druerne til The Mark Riesling er nøje udvalgt og høstet fra Airport Ranch Vineyards i hjertet af Yakima Valley. The Mark Riesling demonstrerer på fornemmeste vis, hvad Riesling-druen kan udvikle sig til i Yakima Valley. Druerne høstes fuldmodne tidligt om morgenen i den anden uge af oktober. Ved ankomst til vineriet sorteres druerne, så kun de bedste anvendes. Druerne presses og juicen hviler i 72 timer før bundfaldet fjernes og gæringen starter. Der tilsættes en helt særlig gærtype udskilt fra tyske Riesling druer. Gæringen finder sted ved 14°C i næsten fire uger inden den stoppes for at bevare vinens naturlige restsukker. Efter gæringen røres der op i vinens naturlige bundfald to gange om måneden i to måneder for at give vinen fylde. Endelig stabiliseres og filtreres vinen, inden den er klar til aftapning.
2022-årgangen var en rutsjebanetur. Vækstsæsonen startede med en mild vinter, men frost og et køligt forår forsinkede skuddene og blomstringen. Varmen ankom ikke før midten af juli og resulterede i en rekordstor vækst i vinmarkerne. Varmen fortsatte ind i efteråret og forlængede dermed perioden, druerne hang på vinstokkene, hvilket modnede druerne på optimal vis med utrolige smagsnuancer. 2022-årgangen udviser modne og frugtrige dufte og kan nydes allerede nu eller gemmes
Om producenten
I samarbejde med Airport Ranch Vineyards har vi udviklet serien ”The Mark”, som sætter et tydeligt fingeraftryk på amerikansk vin. Druerne er høstet i det spændende vinområde Yakima Valley i Washington State, hvor de 300 solskinsdage udvikler druerne til perfektion. Druerne er omhyggeligt udvalgt til vores serie The Mark.