Tenuta di Ceppaiano Chianti

På lager
SKU
Tenuta di Ceppaiano Chianti
levering 1-3-dage
Normalpris 99,95DKK 69,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,95DKK pr. styk.
/6
74,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ceppaiano-ejendommen ligger i hjertet af et nyt produktionsområde i Toscana og er en del af de historiske vinmarker, der ejes af Castellani-familien. Idéen om at dyrke vinstokke på den allervestligste grænse for Chiantis produktionsområde, kun 20 kilometer fra Det tyrrhenske Hav, på de bakkede jorde på de gamle bredder af Arno-floden, stammer fra et møde mellem den visionære engelske vinekspert Simon Farr og Piergiorgio Castellani, begge på udkig efter en ny måde at fortolke den store toscanske vintradition på. Da Castellani overtog Ceppaiano blev de gamle vinmarker restaureret og yderligere 50 hektar blev beplantet med vinstokke - alt sammen under teknisk opsyn af agronomen Alessandro Moretto og ønologen Sabino Russo, som begge sætter høje ønologiske mål for Ceppaiano-ejendommen. Italien - og især Toscana med sine bølgende bakker, gamle landsbyer og solbeskinnede vinmarker - er et sted for drømme og drømmere. Castellani-familiens vine er produceret i dette land i mere end seks generationer.

Denne vin er produceret af fuldmodne druer, der er dyrket på vinstokke, som vokser i sand-, ler- og kalkholdig jord i Chianti D.O.C.G.-området i Toscana, Italien. Vinen er produceret af druerne Sangiovese (90%) og Cabernet Sauvignon (10%).

Denne vin har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en skøn vin med levende rubinrød farve, som bliver mere granatrød med årene. Vinens duft er intens og karakteristisk frugtig med noter af violer og et strejf af kirsebær. Smagen er utrolig lækker, silkeblød og saftig med lette tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til krydrede pastaretter, oksesteg, steaks og grillet kalvekød.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et fint henlægningspotentiale.

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Toscana
Drue Cabernet Sauvignon, Sangiovese
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?