Tenuta di Ceppaiano Alle Viole Toscana

På lager
SKU
Tenuta di Ceppaiano Alle Viole Toscana
levering 1-3-dage
Normalpris 139,95DKK 79,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,95DKK pr. styk.
/6
84,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ceppaiano-ejendommen ligger i hjertet af et nyt produktionsområde i Toscana og er en del af de historiske vinmarker, der ejes af Castellani-familien. Idéen om at dyrke vinstokke på den allervestligste grænse for Chiantis produktionsområde, kun 20 kilometer fra Det tyrrhenske Hav, på de bakkede jorde på de gamle bredder af Arno-floden, stammer fra et møde mellem den visionære engelske vinekspert Simon Farr og Piergiorgio Castellani, begge på udkig efter en ny måde at fortolke den store toscanske vintradition på. Da Castellani overtog Ceppaiano blev de gamle vinmarker restaureret og yderligere 50 hektar blev beplantet med vinstokke - alt sammen under teknisk opsyn af agronomen Alessandro Moretto og ønologen Sabino Russo, som begge sætter høje ønologiske mål for Ceppaiano-ejendommen. Italien - og især Toscana med sine bølgende bakker, gamle landsbyer og solbeskinnede vinmarker - er et sted for drømme og drømmere. Castellani-familiens vine er produceret i dette land i mere end seks generationer.

Denne vin er produceret af druerne Sangiovese (85%), Cabernet Sauvignon (10%) og Merlot (5%), der er dyrket i Toscana i Italien.

Druerne er håndplukkede, og vinen har været lagret på franske egetræsfade i 6 måneder.

Det er en elegant vin med dyb rubinrød farve med et granatrødt skær samt delikat duft med balsamiske noter og et strejf af mynte, eukalyptus, salvie og rosmarin. Det er en intens rødvin med cremet frugtsmag, hvor der er noter af mørke frugter, brombær, anisfrø og appelsinskal. Vinen har tilpas syre samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, pasta- or risretter samt oste.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et fint henlægningspotentiale.

4/5 Vinavisen

Denne gode og interessante rødvin med behagelige 12,5% alkohol dufter af kirsebær med strejf af læder og kaffe og har en smag med mørke modne blommer og med en anelse kakao i den lange eftersmag. En vin mange vil kunne lide

Anmeldelser

  • James Suckling 90 point
  • Vinavisen

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Italien
Region Toscana
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?