Tanqueray No. Ten Gin 47,3%

På lager
SKU
Tanqueray No. Ten Gin
levering 1-3-dage
239,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Firedobbelt prisvinder

Denne Gin er fremstillet af små mængder af det bedste og friskeste frugt, herunder grapefrugt, appelsin og citrus. Den er den eneste gin, som er repræsenteret i "The world Spirits Hall of Fame".

Tanqueray TEN gin er en hyldest til den lidenskab og detalje, som Charles Tanqueray stod for, da an i 1830 statede produktionen. Intens enebær i duften. Sødlig krydret i smagen med koriander og markante enebærtoner. Pænt balanceret med en lang afslutning.

Tasting notes fra En Verden af Gin: 
Anvendelsen af friske, hele citrusfrugter er der ingen tvivl om, når man næser Tanqueray No. Ten. Selvom enebærren er den dominerende aroma, ledsages den af en frisk og klar duft af grapefrugt. Dertil kommer milde blomstrede noter, samt svage krydrede pebernoter. Til trods for en alkoholprocent på hele 47,3 er Tanqueray No. Ten faktisk overraskende behagelig i munden – stort set ingen alkohol burn. Ginnen er både fyldig og kraftig i munden med enebær og grapefrugt skulder om skulder. Frisk lime, sødlig appelsinnoter, og blomstrede og krydrede noter er alle tydelige af finde. Eftersmagen er lang og fyldt med masser af citrus.

Anmeldelser

  • Ekstra Bladet

Info

Type Spiritus
Land England
Alkohol 47,3%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?