Spier Creative Block 5

På lager
SKU
Spier Creative Block 5
levering 1-3-dage
Før 159,95 DKK 109,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 159,95 DKK pr. stk.
/6
114,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Spier Creative Block 5 er et blend af 5 druer inspireret af Bordeaux men udført til perfektion i det sydafrikanske klima.

Den nye, genopfriskede Creative Block-emballage er inspireret af det ældgamle brevtryk-håndværk. Det enkle, moderne og dristige design passer til det håndværk og den lidenskab, der ligger bag hver eneste af disse prisbelønnede blends.

Serien er opkaldt efter og inspireret af Spier Arts Academy-projektet, og vores vinmagere kombinerer druer fra forskellige vinblokke for at kuratere unikke smagsoplevelser - altid så meget mere end summen af enkeltdelene.

 

Spier Creative Block 5 er produceret på druerne merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, malbec og petit verdot. Alle 5 vine er holdt adskilt og lagret på fad i 18 måneder før de blendes til denne vin. Det gøres for at sikre at alle de optimale egenskaber fra hver enkelt druetype kommer med i det endelige blend.

I duften oplever du mørke bær og trøffel. Smagen er tør, men alligevel blød og med en skøn kompleksitet.

Anbefales til kraftige retter med oksekød eller grillet lam.

Dette miks af druer ses ofte i Bordeaux, men her er druerne dyrket under de gunstige forhold i Sydafrika. Alle fem druevarianter er produceret hver for sig og lagret på fad i 18 måneder, før de blendes til denne vin. Det gøres for at sikre at alle detaljer og nuancer fra hver druetype sættes sammen på den helt optimale måde. I duften finder du mørke bær og trøffel. Smagen er tør, blød og med en skøn kompleksitet. Servér den til kraftige retter med oksekød eller stegt lam.

Anmeldelser

  • Forlaget Smag 17/20
  • Smagpaavin.dk

Info

Type Rødvin
Årgang 2016
Land Sydafrika
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Petit Verdot
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.