Spier Creative Block 5

På lager
SKU
Spier Creative Block 5 + J14 op
levering 1-3-dage
Normalpris 159,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 159,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Spier Creative Block 5 er et blend af 5 druer inspireret af Bordeaux men udført til perfektion i det sydafrikanske klima.

"Lækker, lækker næse med en rig portion solbær, friske brombær, en lille grøn peber, mørk chokolade og vanilje. Tør, frugtig og fast struktur i munden. Solbærrene har hovedrollen med både friske og kogte bær – og så har man de øvrige noter med lidt lakrids, chokolade og vanilje i baggrunden.

Meget flot Bordeaux-blend fra Sydafrika til en særdeles fornuftig tilbudspris. Køb rigeligt, da den med fordel kan gemmes i længere tid".

Titlen 5 refererer til, at den er lavet af 5 druer, i denne årgang af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec og Petit Verdot, altså en klassisk Bordeauxblanding. Den begynder blødt og peberkrydret, præget af modne blommer og sorte kirsebær. I glasset fastholder den smagen af peber og bær og får både den karakteristiske sydafrikanske smag af muld og metaller og en bredere og længere finish og eftersmag med mildhed og modne solbær. Rigtig nydelig, venlig og alsidig madvin, der opfører sig pænt og artigt i glasset."

Den nye, genopfriskede Creative Block-emballage er inspireret af det ældgamle brevtryk-håndværk. Det enkle, moderne og dristige design passer til det håndværk og den lidenskab, der ligger bag hver eneste af disse prisbelønnede blends.

Serien er opkaldt efter og inspireret af Spier Arts Academy-projektet, og vores vinmagere kombinerer druer fra forskellige vinblokke for at kuratere unikke smagsoplevelser - altid så meget mere end summen af enkeltdelene.

 

Spier Creative Block 5 er produceret på druerne merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, malbec og petit verdot. Alle 5 vine er holdt adskilt og lagret på fad i 18 måneder før de blendes til denne vin. Det gøres for at sikre at alle de optimale egenskaber fra hver enkelt druetype kommer med i det endelige blend.

I duften oplever du mørke bær og trøffel. Smagen er tør, men alligevel blød og med en skøn kompleksitet.

Anbefales til kraftige retter med oksekød eller grillet lam.

Dette miks af druer ses ofte i Bordeaux, men her er druerne dyrket under de gunstige forhold i Sydafrika. Alle fem druevarianter er produceret hver for sig og lagret på fad i 18 måneder, før de blendes til denne vin. Det gøres for at sikre at alle detaljer og nuancer fra hver druetype sættes sammen på den helt optimale måde. I duften finder du mørke bær og trøffel. Smagen er tør, blød og med en skøn kompleksitet. Servér den til kraftige retter med oksekød eller stegt lam.

Anmeldelser

  • 4,0/5,0 VIVINO

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Sydafrika
Region Stellenbosch
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Petit Verdot
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?