Sommos Premium 2017 - TOPVIN

På lager
SKU
Sommos Premium 2017 - TOPVIN
levering 1-3-dage
Normalpris 249,00DKK 125,00DKK Ved 4 stk.
  • Køb 1 for 249,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

VI ANBEFALER AT DEKANTERE VINEN FØR BRUG ELLER KØBE VINEN SOM GEMMEVIN

SOMMOS PREMIUM 2017 er fra Somontano vindistriktets førende vinhus og producentens topvin.

 Det er et blend af 3 forskellige druer, Tempranillo, Syrah og Cabernet Sauvignon, der høstes fra specifikke parceller i vinhusets vinmarker. Alle tiltag er blevet brugt for at skabe en fremragende vin: alkoholiske gæring er foregået i franske egefade, den malolaktiske gæring ligedes i nye franske egefade og endelig er den færdige vin fadlagret i hele 24 måneder i franske egefade.

 Der er tale om en dejlig kraftig rødvin med flot struktur og i fin balance. Der er aroma og smag af moden mørk frugt, mineralitet og toast.

 Nyd vinen til grillet kød, gryderetter og kraftige oste.

Vinhuset er opdelt i individuelle vinmarker. Druerne til denne vin er dyrket i Montesa vingård. Lagret på nøje udvalgte nye  Franske egetræsfade gennem 24 måneder.

Bodegas SOMMOS er et af de mest innovative vinhuse i Spanien og et af de vigtigste i Somontano-vindistriktet, som er en anerkendt og prestigiøs region i det nordøstlige Spanien.

Vinhusets installationer er en arkitektonisk perle og vinhuset har vundet forskellige præmier for sit utrolige design. Bl.a. 50 meter høj bygning og i kælderen er der 27 meter til loftet.

Vinhuset har ialt ca 350 hektarer vinmarker og producerer ca 2 millones flasker om året. Bodegas SOMMOS blev født efter opkøbet af Bodegas IRIUS og er producent af en bred vifte af topkvalitets-vine, som for eksempel vinen SOMMOS PREMIUM.

Anmeldelser

  • Sølvmedalje i Mundus Vini

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Spanien
Region Somontano
Drue Cabernet Sauvignon, Syrah, Tempranillo
Alkohol 14,5%
Fadlagring 24 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 4 stk
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?