Skal der fornyelse til i julen

Se med i 2 minutter når Randi viser hvordan du laver en super lækker portvinssauce med svampe og vindruer til en alternativ julemiddag - eller til når som helst.

 

Den anbefalede rødvin er: Guigal Cotes du Rhone 2012, men du kan sagtens bruge en anden rødvin og få samme gode resultat.

 

Opskriften er som følger:

Portvinssauce med svampe og vindruer:

Svits svampe og løg i lidt margarine, tilsæt halvanden dl. portvin og lad det simre lidt.

Tilsæt en halv liter fløde og jævn det evt med lidt Maizena.

Tilsæt tilsidst vindruerne og lad dem simre med i et par minutter inden serveringen.

Brun andebrystet på en pande og steg det færdigt i ovnen sammen med små kartofler vendt i olie og provence krydderi.

Imens skyller du grønkålen og hakker den sammen med mandler i en foodprocessor, til det er tilpas hakket uden at være for fint.

Pres en appelsin og bland saften med lidt eddike og honning; skær æblerne med skræl i fine små tern og vend dem i appelsindressingen.

Bland det herefter i den hakkede grønkål/mandelblanding og server.


Rigtig god fornøjelse og glædelig jul

fra Randi og hele Megavin-holdet.

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?