Rødvinssauce

Skal du have gæster i weekenden?


Eller har du bare lyst til god mad med en lækker sauce? 

Så prøv en hjemmelavet rødvinssauce - den kan sætte prikken over i´et på den lækre middag. 

På 2 minutter viser Randi hvordan man laver en super lækker rødvinssauce -og ja, den er med fløde, for det er jo weekend ;-)

Den passer for eksempel til oksefilet eller en god steak.

Opskrift

Rosmarin & timian kviste

2 rødløg i skiver

3 til 4 gulerødder

brunt rørsukker

salt

peber

1/2 ltr. fløde

sovsekulør

jævner

1 flaske kraftig rødvin. 


Fremgangsmåde:

Svits rosmarin, timian, løg og gulerødder af i lidt smør i en gryde.

TIlsæt rødvinen og lad det simre i en times tid.

Si urter og grønt fra.

Tilsæt fløden og smag til med sukker, salt og peber.

Kuløren tilsættes til saucen har en fin brun farve, og efterfølgende jævnes saucen.

 

Tips: du kan sagtens skifte piskefløden ud med madlavningsfløde, og den økologiske rødvin kan skiftes ud med en anden rødvin. Har du ingen rørsukker fungerer almindeligt sukker ligeså fint.

 

SÅ er den klar til at blive serveret.

God weekend og rigtig god fornøjelse.

Mange hilsner Randi og Megavin-holdet.

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?