Freakshow Cabernet sauvignon - Michael David

På lager
SKU
MICHAEL DAVID WINERY FREAKSHOW
levering 1-3-dage
Normalpris 199,00DKK 138,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,00DKK pr. styk.
/6
143,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Freakshow Cabernet Sauvignon er en kraftkarl af en vin med masser af frugt. Vinen er fyldig med et lækkert krydret touch fra 14 måneder på amerikanske egetræsfade.

Nyd vinen til et stykket godt grillet oksekød eller f.eks. til krydrede retter. Serveringstemperatur: 16-18°C.Michael David Winery er kendt for hele tiden at gå nye veje og de to brødre tager ingen smutveje.

Det gælder i alt fra deres aparte brands og iøjnefaldende etiketter til deres excentriske personligheder. Michael og David agerer på deres helt egen scene og deres vine er gode eksempler herpå.

Freakshow er lavet på Cabernet Sauvignon med en smule Petite Sirah. Druerne til dette vilddyr af en Cabernet Sauvignon kommer fra Michael Davids originale vinmarker ”super freak”, som ligger kun et stenkast fra vingården.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede.

I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien.

Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Anmeldelser

  • Vivino 3.9/5
  • American Winery of the Year 2020
  • Wine Enthusiast 90 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land USA
Region Lodi
Drue Cabernet Sauvignon, Petite Sirah
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?