Leonida Nero di Troia - Peter Vinding-Diers blend

På lager
SKU
Leonida Nero di Troia
levering 1-3-dage
Før 119,00 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 119,00 DKK pr. stk.
/6
64,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Ekstra Bladet:
"Den har været lagret 6 måneder på egetræs-fade. Det er en flot vin med intens rubinrød farve med et violet skær, delikat duft af modne frugter og marmelade med noter af vanilje og ristede mandler, rund og silkeblød frugtsmag."

VinAvisen
"Peter Vinding Diers har været "inde over" fremstillingen af denne lækre rødvin. Den har en blød smag med milde tanniner og noter af kirsebær og vanille samt fint integrerede fadnoter. Plask den gerne over i en karaffel, så den får lidt luft."


Manden bag denne vin er ingen ringere end den verdensberømte danske winemaker Peter Vinding-Diers, som hører til blandt verdens absolut bedste winemakere.

Denne vin kommer fra vinfirmaet Rocca, der lige siden Francesco Rocca grundlagde firmaet i 1880 har været en del af vinindustrien i Italien. Firmaet hedder nu Angelo Rocca & Figli, og det ejes stadig af familien Rocca.

I begyndelsen handlede firmaet kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover de to vinerier råder firmaet over et top-moderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardia, hvorfra man også distribuerer vinene.

Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke.

Peter Vinding-Diers er født i 1943 og er landbrugsuddannet, og han har om nogen opnået stor berømmelse i vinens verden. Han har i over 40 år arbejdet som winemaker - ingen dansk vinmand har lavet vin i længere tid end han, så han kan med rette betegnes som vinbranchens danske veteran.

Vinen er produceret af 100 % Nero di Troia druer, der er dyrket i Puglia området på Italiens ”hæl”. Den har været lagret 6 måneder på egetræsfade. Det er en flot vin med intens rubinrød farve med et violet skær, delikat duft af modne frugter og marmelade med noter af vanilje og ristede mandler, rund og silkeblød frugtsmag med noter af krydderier og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til grillmad, vildt, grillet kød, pasta- og risretter samt de fleste oste. Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år. 


Anmeldelser

  • VinAvisen
  • Flaskehalsen
  • Ekstra Bladet

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Italien
Region Puglia
Drue Nero di Troia
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.