La Famiglia Blend 22 Rosso Terre Siciliane I.G.T. Sicilien

På lager
SKU
La Famiglia Blend 22 Rosso Terre Siciliane I.G.T. Sicilien
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinavisen 5/5

“Den berømte, danske vinmager Peter Vinding-Diers har været “inde over” denne fortræffelige rødvin på druerne Cabernet Sauvignon, Syrah og Merlot. Den har fyldig frugt, bløde tanniner og noter af blommer, mørke bær, tobak og vanille. Dertil fin krydring og et diskret strejf af træ fra fadlagringen. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet. Prisen ved seks flasker er yderst attraktiv.

Meget god på www.vinbladet.dk den 4. marts 2020 “Moden duft, solbær og kirsebær, fine nuancer fra fad. Blid og fyldig smag, cremet, moden med eftersmag med moden frugt. Helt drikkemoden.”

Denne La Famiglia Blend 22 er en siciliansk vin lavet af druerne Cabernet, Syrah og Merlot, der er stukket sammen af den berømte danske vinmager Peter Vinding-Diers, som bor på øen. Det er en elegant rødvin med flot dybrød farve, god frugt af solbær, blommer og svesker, som kommer til deres ret både i aroma og smag.

Manden bag denne vin er ingen ringere end Peter Vinding-Diers, som i dag bor og dyrker vin på Sicilien. Peter er født i 1943 og er landbrugsuddannet, og han har om nogen opnået stor berømmelse i vinens verden. Han har i over 40 år arbejdet som vinmager - ingen dansk vinmand har lavet vin i længere tid end han, så han kan med rette betegnes som vinbranchens danske veteran. Peter Vinding-Diers hører til blandt verdens absolut bedste vinmagere.

Denne La Famiglia Blend 22 er en siciliansk vin lavet af druerne Cabernet, Syrah og Merlot, der er stukket sammen af den berømte danske vinmager Peter Vinding-Diers, som bor på øen. Det er en elegant rødvin med flot dybrød farve, god frugt af solbær, blommer og svesker, som kommer til deres ret både i aroma og smag. Drik den til vildt, grill- og kødretter samt gode oste.

Anmeldelser

  • 5/5 Vinavisen
  • Houlberg.IT 4,5/7
  • Vinbladet "Meget God"

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Sicilien
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?