Hacienda Monasterio Reserva 2018

På lager
SKU
Hacienda Monasterio Reserva
levering 1-3-dage
Normalpris 595,00DKK 499,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 595,00DKK pr. styk.
/6
504,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Hacienda Monasterio Reserva  er en fortryllende spansk rødvin, der er perfekt til enhver lejlighed. Den er produceret af en af de mest anerkendte vinproducenter i Spanien og er lavet af en blanding af Tempranillo-, Cabernet Sauvignon- og Merlot-druer, som er håndplukket fra de bedste vinmarker i Ribera del Duero-regionen.

Vinen er dyb rubinrød i farven og har en kompleks duft af mørke bær, krydderier og røgfyldte toner. Smagen er fyldig og velafbalanceret med noter af modne frugter, tobak og lakrids, der giver en lang og behagelig eftersmag.

Hacienda Monasterio Reserva  er en vin, der kræver opmærksomhed og tid til at udvikle sig fuldt ud. Den vil blive endnu bedre med alderen, og det er en vin, der er perfekt til at ledsage en god bøf, lam eller vildtretter. Server den ved en temperatur mellem 16 og 18 grader og nyd dens kompleksitet og elegance. En vin til at forkæle sig selv og andre med.

Hacienda Monasterio store navn i Ribera del Duero, som følge af 1990, hvor Peter Sisseck sluttede sig til projektet som vinmager. Her tilføjede han sin høje standart til vinene, og produktionen hvilket resulterede i en af topvinene i regionen. Efter Pingus projektet begyndte i 1995, valgte han at beholde sin position hos Hacienda Monasterio som direktør og chefvinmager, hvilket også medgjorde at Hacienda navnet groede i takt med Pingus. Her påførte han også sin økologiske tilgang, hvilket resulterede i at Hacienda Monasterio, i 2014 kunne kalde sig selv certificeret økologisk, og har produceret alle deres vine under dette mærkat lige siden.

Guia Penin - 93 point

Robert Parker (The Wine Advocate) – 94 point

James Suckling – 94 points

Anmeldelser

  • Guia Penin 93 point
  • Robert Parker 94 point
  • James Suckling 94 point
  • Vivino 4.5/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Spanien
Region Ribera del Duero
Drue Cabernet Sauvignon, Tempranillo
Alkohol 15,5%
Fadlagring 28 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?