Ferreira LBV 2015

På lager
SKU
Ferreira LBV
levering 1-3-dage
Normalpris 179,95DKK 119,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,95DKK pr. styk.
/6
124,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Siden 1751 har Ferreira været synonymt med portugisisk kvalitetsvin, og nu 250 år senere er Ferreira i dag dét mærke som sætter standarden. Vinen har lagret 4 år på træfade før den tappes på flaske. Farven er flot mørk rubinrød med en violet kant. Duften og smagen er frugtig med toner af mørke bær, peber og et let strejf af chokolade. Lang og god eftersmag med en masse frugtsødme. Passer godt til en peberbøf, oste, desserter med chokolade, frisk frugt og frugttærter.

Siden 1751 har Ferreira været synonymt med portugisisk kvalitetsvin. Mærkets historie er tæt forbundet med Douro regionens udvikling samt port- og bordvinene herfra.

Ferreira familiens patriark startede sin forretning i midten af det 18. århundrede, men ejede allerede på daværende tidspunkt en række vinmarker som efterfølgende blev en del af ”Duoro Specified” regionen. Firmaets officielle grundlæggelse fandt dog først sted i begyndelsen af det 19. århundrede, da børnebørnene José Bernado og António Bernado, udvidede aktiviteterne med et betydeligt antal vinmarker.

Det var dog ægteskabet mellem deres afkom, António Bernado II og Antónia Adelaide, som for alvor kom til at positionere Ferreira og præge fremtiden. I en alder af bare 33 havde Dona Antónia mistet 2 ægtemænd og arvet familievirksomheden. Takket være hendes karisma lykkedes det hende ikke blot at bestyre virksomheden men også at styrke og udvide forretningen. Således er hun, blandt portugiserne, stadig anerkendt for hendes etik og fremstår blandt mange som et stort forbillede. Udstyret med en unik energi og et sjældent forretningstalent satte hun gang i vindyrkningen i Duoro og var blandt de lokale kendt for hendes dybe engagement i regionens sociale velfærdstiltag. Hendes intelligens og varme var stærkt beundret og hun tildelt kælenavnet ”Ferreirinha” (lille Ferreira).

Da hun døde tilpassede man forretningen for at imødekomme tidens behov. Således har man gennem tiderne altid benyttet de bedste fremstillingsmetoder og konsekvent ageret med udgangspunkt i de kerneværdier, som er dybt rodfæstet i de høje kvalitetskrav man stiller til alle sine vinhuse i Douro. Værdier som har båret Ferreira ind i det 21. århundrede og som har været medvirkende til at udvikle vine som den legendariske Barca Velha i 1950’erne.

Med opkøbet af Ferreira i 1987 indtog Sogrape straks førerpositionen på markedet for portvin. Opkøbet udvidede desuden sortimentet med nogle af de bedste bordvine fra Douro og forøgede anlægsaktiverne med en række af de vigtigste ejendomme i Douro Specified regionen, såsom Leda, Porto og Caedo gårdene. Således var Sogrape Vinhos i stand til at bevare såvel som at forbedre Ferreira’s materielle, historiske og kulturelle arv.

250 år senere er Ferreira i dag dét mærke som sætter standarden, når man taler portvin og Douro vine – Ferreira er symbolet på et land og en kultur.

Passer til

Info

Type Portvine
Årgang 2015
Land Portugal
Region Douro
Alkohol 20,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?