Emiliana Gê Red Blend - 98 James Suckling

På lager
SKU
Emiliana Gê Red Blend - 98 James Suckling
levering 1-3-dage
Normalpris 449,95DKK 359,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 449,95DKK pr. styk.
/6
364,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Oldenburgs Vinguide 18,0 point af 20,0 mulige:
”Et frugtigt, saftigt, potent mix af lige dele Syrah og Carmenère (37% af hver), foruden 18% Cabernet Sauvignon og lidt Garnacha, Malbec og Mourvèdre. Det er solbær, krydderier og saft, saft og mere saft, derimod smages egetræ ikke. Massiv, saftspændt imponeringsvin, der gør, hvad den skal – den har fylde, den har frugt, og den smager imponerende. Sødmen er velbalanceret, og syren er kvalt i frugt. Mad på bordet, ubekymret glæde i glasset.”

Gê er flagskibet fra Emiliana. Der er tale om et økologisk blend på druerne carmenere, syrah og cabernet sauvignon fra Colchagua Valley. Vinen har lagret 16 måneder på franske fade. I duften finder du moden frugt, rosmarin, lavendel samt et strejf af mørk chokolade, kaffe og krydderi. En harmonisk frugtsmag med et strejf af lakrids. God fylde og koncentration, elegante tanniner og en livlig syre. Servér til vildt eller fyldige retter. Vil udvikle sig i op til 15 år under optimale forhold.

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne.

Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende.

Anmeldelser

  • James Suckling 98 point
  • Patricio Tapia - Descorchados 95 point
  • Tim Atkin 95 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Chile
Region Casablanca Valley
Drue Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Trækasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?