El Dorado Demerara 12

Ikke på lager
SKU
El Dorado 12
levering 1-3-dage
269,95DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

"Du vil IKKE blive skuffet." 

Af Mads "Romhatten" Heitmann:
En rigtig god duft af tønde med et strejf af citrus, brun farin og tobak. Meget fin melasse med en note af vanilje og måske lidt lakrids. Sukkeret bliver hængende fint i munden og på tænderne i lang tid. Den er fyldt af karakter, men er perfekt afrundet med masser af sødme. Balancen er unik, og lige ved denne alder er El Dorado rommen svær at slå.

Denne mørke rom fra Guyana er det man forstår ved „rigtig rom“. Den yngste rom der er brugt er hele 12 år gammel og så er den vinder af utallige priser, og er meget respekteret. Guyanas tropiske klima tilbyder de optimale vilkår til forædling af rom.

I El Dorado 12 års rom fornemmer man straks rommens spændende oprindelse. Den blev blandt andet drukket af mandskabet på den Engelske Flåde, tilbage i 1800’tallet. Det er uden tvivl en af mine yndlingsrom når man kigger på pris og kvalitet.

Den er fabelagtig i en rom og cola, men samtidig er den meget, meget drikkevenlig hvis man vil nyde en ren rom. Har du ikke været forbi El Dorado 12 års endnu, så er det ved at være på tide. Du vil IKKE blive skuffet.

Info

Type Spiritus
Land Guyana
Alkohol 40,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?