Eileen Hardy Shiraz - 130 år gl. vinstokke!

På lager
SKU
Eileen Hardy Shiraz - 130 år gl. vinstokke!
levering 1-3-dage
Normalpris 599,95DKK 399,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Top-Shiraz fra McLaren, Australien - vinstokke på 130 år!

Det anerkendte og velrenommerede vinhus Thomas Hardy & Sons, der er hjemmehørende i McLaren Vale, Australien er kendt verden over. De har produceret vine siden 1853. Ved hver årgang udvælger Hardys winemakers de absolut bedste druer, som skal bærer "Eileen Hardy"-mærket.

Friske sorte kirsebær, brombær, hindbær men også hint af mynte, eukalyptus, tobak, kakao, ceder, lakrids og vanilje. Denne kraftige sag kræver vildtretter eller rødt kød med kraftige saucer.

Filosofien hos Hardys går ud på at blande druer af samme sort, men fra forskellige regioner og vinmarker, så druernes forskellige karakteristika bidrager med smag og aroma til den færdige vin. Den måde at fremstille vine på så dagens lys første gang i 1865, og vinen fik nr. A 001. Hardy’s – 5 generationer af hengivenhed. Den banebrydende grundlægger, Thomas Hardy, havde en vision om at skabe vine, der ville blive værdsat i hele verden. Han gjorde den vision til virkelighed med aftapning af hans første årgang i 1857. Lige siden da har fem generationer af Hardy-familien fortsat de stolte traditioner og derved holdt hans passion og pionerånd i live.

Bill Hardy, femte generation familiemedlem siger: ”Nu her næsten 160 år senere er det stadig denne arv, der driver os til at skubbe ikke kun os selv, men også grænserne for vinfremstilling og til at skabe vine, som du kan nyde i dag”.

Anmeldelser

  • wine companion.com 98 point
  • Huon Hooke 95 point

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2012
Land Australien
Region McLaren Vale
Drue Shiraz
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?