Delaforce Vintage Port 2000 - 90 p. Parker

På lager
SKU
Delaforce Vintage 2000 - 90 p. Parker
levering 1-3-dage
Normalpris 419,00DKK 389,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 419,00DKK pr. styk.
/6
394,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Delaforce, der er en gammel familie, som stammer helt tilbage fra huguenotterne, har været involveret i portvinsbranchen i over 170 år.

Portvinshuset Delaforce, der blev grundlagt i 1868, er i dag anerkendt som en af de mest respekterede portvinsproducenter. Skandinavien, Tyskland og Rusland er deres primære eksportmarkeder, og på hjemmemarkedet har Delaforce bl.a. leveret portvin til den royale portugisiske families husholdning.

Over årene har Delaforce opnået et særdeles godt ry for deres evner for at producere god portvin – især er deres elegante Vintage Ports blevet rost til skyerne.

De klassiske Vintage Ports fra Delaforce er berømte for deres balance og aromatiske stil. De er produceret af de allerbedste druer fra udvalgte vingårde i områderne Roncão og Rio Torto (inkl. den berømte Quinta da Côrte) i Dourodalen i Portugal.

Disse elegante og fuldendte Vintage Ports er anerkendt som nogle af de allerbedste af vinsamlere og feinschmeckere verden over.

Denne portvin er produceret af druerne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão, Tinta Roriz og Tinta Barroca fra Dourodalen i Portugal.

Det er en utrolig elegant portvin med flot mørkerød - næsten lilla
- farve, fyldig og frisk duft af modne sorte frugter, velafbalanceret, rund og intens frugtsmag med noter af brombær og chokolade, tilpas tanninindhold samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er særdeles velegnet til f.eks. desserter og oste.

Pga. vinens alder vil der helt naturligt være depôt, og derfor skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den - på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Om Vintage Port siges der, at den er drikkelig efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. 

Passer til

Info

Type Portvine
Årgang 2000
Land Portugal
Drue Tinta Barroca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Touriga Francesa, Touriga Nacional
Alkohol 21,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvsød
Leveres i Trækasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?