Crystal Bay Chardonnay - Premium Selection - 14 %

På lager
SKU
Crystal Bay Chardonnay
levering 1-3-dage
Normalpris 79,95DKK 55,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 79,95DKK pr. styk.
/6
60,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

En Chardonnay fra et af Australiens bedste områder, forvent dybde og kompleksitet i glasset. Chardonnay er Australiens fornemmeste hvidvinsdrue og denne vin beviser hvorfor.

I glasset er vinen funklende klar med en livlig og frisk bouquet af citrus, frisk græs og lidt tropiske frugter. Smagen er fyldig og koncentreret. Man fornemmer solens inflydelse, som giver vinen stor fylde og blød balanceret eftersmag. En god ledsager til fiskeretter og salater med fjerkræ. Serveres ved 8 – 10 grader.

Padthaway er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960´erne og med høj fokus på kvalitet. Dette har ført til, at nogle af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfor minder vinene her også meget om deres.

Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandressourcer i undergrunden. Der fremstills vine på mange forskellige druer i området, Shiraz er den foretrukne til rødvinene, og de bedste hvidvine fremstilles på Chardonnay.

Druerne er høstet ved optmal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

Info

Type Hvidvin
Land Australien
Region South Australia
Drue Chardonnay
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?