Chablis - Moillard, Grand vin de Bourgogne

På lager
SKU
Chablis - Moillard, Grand vin de Bourgogne
levering 1-3-dage
Normalpris 169,00DKK 139,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 169,00DKK pr. styk.
/6
144,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Den ubetinget mest kendte hvidvin fra Bourgogne. Sprød mineralsk vin-stil der har besnæret en hel verden.

Distriktet har en lang historie for vinproduktion - noget af det bedste chardonnay fra Frankrig. På grund af Chablis' terroir, er der masser af mineralitet og citruspræg i vinene.

100 % chardonnay høstet fra de stejle skråninger omkring byen Chablis. En forfriskende duft af lyse frugter møder en, og leder over i den mineralske og citrusprægede smag. Flot kompleksitet til de lyse fiskeretter.

Historisk set har huset Moillard faktisk ejet vinmarker siden før den franske revolution, men det er først i 1850 at det rigtig tager fart.

Her bliver Symphorien Moillard simpelthen nødsaget til at indkøbe ekstra vin, da efterspørgslen efter Moillards egne vine er blevet for stor. Sidenhen er forretningen udvidet, og huset der hører til i Nuits-Saint-Georges (Côte de Nuits), har nu ca. 20 ha vinmarker, der breder sig over både Côte de Nuits og Côte de Beaune, fra Vougeot til Volnay.

I denne vin samler trådene sig flot i en aromatisk og kompleks vin, der er dejlig alsidig i sin anvendelighed. Det spænder lige fra fisk i saucer, svine- og kalvekød i lyse saucer, til pølser og snegle, der er typiske for Bourgogne. 

5/5 Vinavisen
"Der er grøn drue og lidt hav over duften, mens smagen er tør, medium fyldig, med god mineralitet og frisk frugt. Vinens navn er "Coquillage" (skaldyr), og det er yderst velvalgt, da den er et perfekt match til blandt andet østers og rejer. Normalprisen er helt ok, så køb den til tilbudsprisen. Flasken har skruelåg."

Anmeldelser

  • 5/5 Vinavisen

Passer til

Info

Type Hvidvin
Årgang 2022
Land Frankrig
Region Chablis
Drue Chardonnay
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?