Capitel Crosara Amarone DOCG - Magnum 1,5L

På lager
SKU
Magnum Capitel Crosara Amarone DOCG
levering 1-3-dage
Normalpris 999,00DKK 749,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

TØR OG VARM
Capitel della Crosara Amarone della Valpolicella Classico er dyb og intens rubinrød. I bouquet’en fornemmes de karakteristiske frugtige og muskusagtige noter. I ganen er vinen varm og en anelse bitter med noter af krydderier og viol, lakrids, brombær og modne kirsebær.
Capitel della Crosara Amarone della Valpolicella Classico er en god ledsager til alle retter med kød eller vild eller til modne oste. En ægte meditationsvin!
Træk flasken op en time inden servering, dekanter gerne vinen og læn dig så tilbage og nyd!

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Ved indgangen af mange små byer i Italien står ofte en gammel sten med motivet af jomfru Maria, en såkaldt ”Capitello”. Capitel delle Crosara vinen har sit navn fra netop den slags sten.
I 1950-erne etablerede Montresor familien et samarbejde med næsten alle områdets bønderne om at købe deres druer. Montresor familien var bjergtaget over jordene og områdets charme og forholdet mellem Cantine Giacomo Montresor og vinbønderne var så tæt, at det siges, at Montresor fik eneret på områdets druer.
Capitel della Crosara Amarone della Valpolicella Classico er lavet på de typiske Valpolicella druer Corvina, Rondinella, Molinara og Oseleta høstet i hjertet af Valpolicella Classica området.
Drueklaserne placeres i små kasser og lægges til tørre i tre måneder. Herefter presses druerne forsigtigt og udblødningsprocesses varer ca. 30 dage. Vinen modner på Slavonske og franske egetræsfade i tre år, inden den aftappes.

Om producenten
ET HISTORISK VINGESUS - Montresor-familiens historie rækker langt tilbage i tiden og omfatter nogle spændende forfædre som Grev Claude de Montresor, som i det 17. århundrede var en betroet rådgiver for hertugen af Orleans i Frankrig. I midten af 1600-tallet flyttede en gren af dynastiet til Veneto-regionen tæt på Gardasøen, som er kendt for frugtbare jorder. Her fandt de betingelserne perfekte til at dyrke én af familiens helt store passioner: Vindyrkning. I 1892 grundlagde Giacomo Montresor - Cantine Giacomo Montresor.

Cantine Giacomo Montresor er en lille venetiansk tidslomme og er i dag et meget anerkendt og respekteret vinhus i Italien, der gang på gang leverer anmelderroste vine af meget høj kvalitet.

Anmeldelser

  • GULD Mundus Vini
  • James Suckling 93 point
  • Decanter 93 point
  • Wine Enthusiast 90 point
  • 4.3/5 Vivino

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Italien
Region Valpolicella
Drue Corvina, Molinara, Rondinella
Alkohol 15,5%
Fadlagring 36 mdr.
Størrelse Magnum 1,5 ltr.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?