Brunello di Montalcino Campinovi - Montalcino

På lager
SKU
Brunello di Montalcino Campinovi - Montalcino
levering 1-3-dage
Normalpris 349,95DKK 249,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 349,95DKK pr. styk.
/6
254,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Hvis Poggio Landi udråbes til at være Rolls Royce er Campinovi Jaguaren .

Denne Brunello er fremstillet på 100% Sangiovese i 3-500 meter over havets overflade, lagret i 38 måneder + 6 måneder på flaske inden frigivelsen. Traditionelt Vinificeret på natur gær og lagret i store egefade af fransk oprindelse (den traditionelle metode) dette giver et spark af vanilje, chokolade og mørk frugt, sveske, blomme og et hint af lakrids til vinen og en blødhed der er over vælgende – derfor drikker mange Brunello di Montalcino.

Brunello di Montalcino topper omkring 6-10 efter høsten men kan nemt gemme i op til 20-25 år (hvis man altså kan).

Historie om vinhuset
Campinovi ejes i dag ag Poggio Landi som er en af de mest eftertragtet ejendomme i Toscana, og deres filosofi & kvalitet er den samme her som på Poggio Landi. Campinovi er i dag nænsomt restaureret til vinmarks luksus for vin entusiaster Poggio Landi.

En verden i en verden. Dette er en måde at beskrive Poggio Landi, en ejendom der matcher 100 % med Montalcino terroir, en vinfremstillingsregion, der hyldes som paradis af internationale entusiaster og kendere. Et fortryllende, dybt stemningsfuldt sted sætter scenen for Poggio Landi, en vingård, der fokuserer på at levere den højeste kvalitet med mængder, der er i stand til at imødekomme markedsønsker fra millioner af Brunello-elskere verden over.

Det er trods alt overflødigt at dvæle ved den magt, som Montalcino har over vinelskere på alle breddegrader. At finde en så stærk symbiose mellem landet og dets vin er en sjældenhed Et glas Brunello di Montalcino er ikke blot en vin af ekstraordinær kvalitet; i stedet er det en måde at opleve en langvarig skildring af landskabet, menneskets århundreder gamle arbejde og dets evne til gennem lidenskab og dedikation at høste den fineste frugt, som jorden er i stand til at dyrke af landet. Mere end det, det er en tår af historie og toskanske vinmarker.

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Montalcino
Drue Sangiovese
Alkohol 14,0%
Fadlagring 38 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?