Amarone Villa Annaberta - Dobbelt Guldvinder

På lager
SKU
Amarone Villa Annaberta - Dobbelt Guldvinder
levering 1-3-dage
Før 229,00 DKK 149,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 229,00 DKK pr. stk.
/6
154,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

5/5 Vinavisen

"Vinen er ikke tung og sprittet på trods af sine 15% alkohol. Det er en dejlig Amarone på de klassiske druer: Corvina, Rondinella og Molinara. I smagen er der sorte kirsebær og modne blommer, og det fortsætter ud i en lang eftersmag".

Villa Annaberta tilbyder vine der fremstår delikate, imødekommende og med en overraskende, smukt behagelig blødhed. En unik blanding af innovation og tradition skaber store vin-oplevelser. Smagen er fyldig, saftig og behageligt krydret med tydelige noter af mørke bær, rosiner og blommer samt en lang og intens eftersmag med bløde tanniner. Vinen er god til krydrede grillede og stegte kødretter, and, vildt med fyldige saucer og og modne oste. Hvor det kan være svært at hamle op med intensiteten og fylden i maden, kan Amarone ofte være svaret. Amarone-rødvin fra Valpolicella i det nordlige Italien er efterhånden blevet en klassiker i Danmark. Det er en kraftig og tør vin med masser af varme og fylde. Den karakteristiske tørhed opnås ved at bruge druer, der tørres i kasser, så væskeindholdet bliver mindre, og smagen intensiveres. Syrligheden også bliver også mere udtalt, og da den efterfølgende gæring yderligere trækker sødmen ud, får Amaronen sin unikke tørre karakter.

****  Ekstra Bladet -  4 STORE stjerner af 6 mulige:

”Mørke krydrede noter i næsen. Fyldig og moderne Amarone i stilen med blommer, varme krydderier og let rosinpræg i eftersmagen. Pænt balanceret og ganske flot vin til prisen. Fire store stjerner.”

***** 92/100 Natalie Maclean:

“Loads of toasty oak, smoke, and vanilla spice on the nose and palate of this robust northern Italian red wine. Uses the appassimento method of drying grapes before fermentation to concentrate flavour, texture and weight. Racy ac”idity on the palate. Tremendous balance with a long, never-ending finish. Pair with pepper steak.

Anmeldelser

  • Gold "Best in Show Amarone" - Mundus Vini
  • Guld i Gilbert & Guillard
  • Vinavisen
  • Natalie Maclean 92 point
  • Vivino 4.1/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Veneto
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?