Amarone Villa Annaberta

På lager
SKU
Amarone Villa Annaberta-1
levering 1-3-dage
Normalpris 249,95DKK 149,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,95DKK pr. styk.
/6
154,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Villa Annaberta tilbyder vine der fremstår delikate, imødekommende og med en overraskende, smukt behagelig blødhed. En unik blanding af innovation og tradition skaber store vin-oplevelser. Smagen er fyldig, saftig og behageligt krydret med tydelige noter af mørke bær, rosiner og blommer samt en lang og intens eftersmag med bløde tanniner. Vinen er god til krydrede grillede og stegte kødretter, and, vildt med fyldige saucer og og modne oste. Hvor det kan være svært at hamle op med intensiteten og fylden i maden, kan Amarone ofte være svaret. Amarone-rødvin fra Valpolicella i det nordlige Italien er efterhånden blevet en klassiker i Danmark. Det er en kraftig og tør vin med masser af varme og fylde. Den karakteristiske tørhed opnås ved at bruge druer, der tørres i kasser, så væskeindholdet bliver mindre, og smagen intensiveres. Syrligheden også bliver også mere udtalt, og da den efterfølgende gæring yderligere trækker sødmen ud, får Amaronen sin unikke tørre karakter.

*****  Ekstra Bladet -  5 stjerner af 6 mulige:

”Mørke krydrede noter i duften. Fyldig og frugtig i den mere moderne stil hvor frugten dominerer. Let frugtsødme med fine noter af rosiner, julekrydderier og vanilje. Pænt velbalanceret med en fin lang krydret afslutning.”


Vinavisen 5/5

I uge 6 smagte vi årgang 2017 af denne rødvin. Og årgang 2018 er så afgjort af samme glimrende kvalitet. Det er en klassisk amarone, intens og blød og med med en behagelig frugtsødme og strejf af mørke rosiner i den lange eftersmag. Amarone er altid en forholdsvis kostbar vin, og 230 kr. må siges at ligge i den rimelige ende af prisskalaen

Anmeldelser

  • Vivino 4.2/5
  • Ekstrabladet 5/6
  • Vinavisen 5/5

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Veneto
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?