Adobe Reserva Pinot Noir

På lager
SKU
Adobe Reserva Pinot Noir
levering 1-3-dage
Normalpris 59,95DKK 49,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 59,95DKK pr. styk.
/6
54,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

100% økologisk pinot noir med 6 måneder på fad – 10% af det på franske fade. Lys rubinrød farve i glasset. Duft af friske jordbær, strejf af krydderier og et let hint af mineraler. Medium fylde. Elegant, delikat og frisk med modne tanniner og lang eftersmag. Anbefales til fisk, skaldyr, sushi, lyse kødretter, kylling eller prøv den til Serrano-skinke.

Winery of the Year 2015 kåret af organisationen Wines of Chile. Årgang 2015 er kåret som UGENS VIN i Søndagsavisen af Erik Skovenborg: ”Rød med lys kant. Delikat duft af kirsebær og jordbær. Lækker, saftig smag af rød bærfrugt med mineralske toner, god længde og frisk syre. Økologisk Pinot Noir med meget at byde på til lav pris”.

Emiliana er karakteriseret ved kun at producere økologiske og biodynamiske vine, så de hjælper til at bevare den naturlige balance for både mennesker, miljø, samfund og medarbejderne. Det resulterer i unikke, rene og bedre kvalitetsvine. Emiliana råder over mere end 1100 ha vinmarker fordelt i det langstrakte land Chile. Nogle af de mere kendte områder er Casablanca Valley og Bio Bio, hvor der mellem vinstokkene myldrer med kyllinger, gæs og andre dyr der hjælper med bekæmpelse af skadedyr. Emiliana startede tilbage i slut 90’erne med at omlægge til økologi og biodynamik. Omlægningen skyldtes medarbejdernes sikkerhed, en ide om at det var det forbrugerne ville ønske i fremtiden og bedre kvalitet på druerne. Den forbedrede kvalitet har givet sig udtryk i bedre vine og dermed mange internationale medaljer. Emiliana går højt op i at uddanne sit personale til social ansvarlighed og bevidsthed om naturens gang, og det sker blandt andet ved, at samtlige ansatte har en urtehave på vingården så de er selvforsynende. Emiliana, the world’s largest organic winery, has been certified to use the Vegan Society trademark, which accredits that the company’s organic, biodynamic wines are produced without any animal-derived products

Anmeldelser

  • Winery of the Year 2015

Info

Type Rødvin
Årgang 2022
Land Chile
Region Colchagua Valley
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?