Zinfandel - Sasso Al Vento - ÅRETS GRILLVIN!!

På lager
SKU
Zinfandel - Sasso Al Vento
levering 1-3-dage
Før 129,00 DKK 69,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,00 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Årets Grillvin på Megavin.dk

Erik Mortensen, Den Korte Avis: 6 Stjerner

"Den mærkelige blanding af Apulien i syd og Trentino i nord skyldes, at vinfirmaet får produceret sine vine over hele Italien, men tapper dem på et kæmpeanlæg i Rovereto. Sasso Al Vento – Klippen i vinden – er lavet på Primitivo, som af salgsfremmende årsager nu kaldes Zinfandel af hensyn til amerikanske forbrugere. Den er velegnet som allround-ledsager til alle varme kødretter."


Sasso Al Vento Zinfandel fremstår indbydende med sin dybe røde farve i glasset. Bouquet’en er sødmefyldt fra fadlagringen men har stadig tydelige noter af druens karakteristiske duft.

Smagen er fyldt med rød frugt og har let syre, den er fyldig og lækker med modne frugter. Eftersmagen er behagelig og vedvarende.

Sasso Al Vento Zinfandel er en alsidig vin, der egner sig til mange forskellige retter, så som rødt kød, lyst kød, krydrede retter og kogte grøntsager med fyldig smag.

Dekanter gerne vinen for det fulde udbytte af smagen. Serveringstemperatur: 16-18°C.

Efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor drueskallerne udbløder i mosten for at opnå en klarere farve og en rund struktur. Herefter gærer mosten i rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Herved bevares frugten i vinen. En del af vinen modner på fade.

Anmeldelser

  • Luca Maroni 96 point
  • Erik Mortensen, Den Korte Avis

Info

Type Rødvin
Årgang 2015
Land Italien
Region Apulien
Drue Zinfandel
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.