XXL MIXKASSE - 12 Sydfranske

På lager
SKU
XXL MIXKASSE - 12 Sydfranske
levering 1-3-dage
Normalpris 1.327,50DKK 699,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

XXL Mixkasse - Set i TV

Domaine Saint Léger
Dejlig aromatisk vin med associationer til moden rød frugt. Smuk klar og rubinrød i glasset. I ganen er vinen skøn fyldig og eftergivende med dejligt bløde tanniner og en elegant krydret afslutning.

Trésor de Géorand
Vinen har en smuk, klar og intens lilla farve. I bouquet’en fornemmes vinen aromatisk og charmerende med solmoden frugt. Vinen fortryller med sin storladne fylde og aromaer af iris, violer, pæoner, solbær og blåbær. I smagen folder vinen sig virkelig ud som en dejlig fyldig og elegant harmonisk vin. 

Feuille de Vigne Recolte
En sydfransk perle, med masser af saft og kraft. Super til de lidt tungere retter. Et dejligt blend af syrah, grenache og carignan giver en mørk vin med masser af intens frugt, lakrids og læder, god mineralitet og friskhed.

Terres Calcaires Côtes du Rhône AOP
Allerede i farven fornemmer man vinens power. Den dybe, dramatiske rubinrøde farve vidner om en vin med saft og kraft. Terres Calcaires er elegant, harmonisk og saftig med fede aromaer af mørk frugt som solbær og mørke kirsebær og en subtil touch af lakrids. Vinen har en lækker fylde og længde i ganen.

Chevalier de la Gardie Minervois
Kombinationen af Syrah og Grenache giver vinens smag en dejlig kombination af mørke og røde bær med noter af en smule peber og middelhavskrydderurter. Man fornemmer også en smule mineralitet i smagen, som stammer fra de skiferholdinge jorder.

Chevalier de la Blanc Minervois
Vinen er et usædvanligt eksempel på en parfumeret hvidvin fra området. Vinen er cremet med dejlig frugt og en anelse blomsterduft. Man fornemmer lagringen på fad.

Esprit du Rhône Vieilles Vignes Côtes du Rhône
Aromatisk og fyldig Côtes du Rhône i elegant graveret flaske. Vinen er lavet på druerne Grenache, Carignan, Syrah og Cinsault. Druerne er høstet fra marker i Côtes du Rhône i Sydfrankrig på den højre bred af floden Rhône omkring byerne Laudun og Chusclan.

Saint Marc Reserve Merlot
Først en rubinrød farve i glasset, derefter en frisk buket med intens aroma af cassis, forstærket af antydninger af kakao. Samlet set en fyldig, frugtig og eminent smidig på ganen.

La Berthète Plan De Dieu Côtes du Rhône Villages
Vinen er fremstillet af Grenache og Syrah. Vinen præsenterer en mørk farve med en karmoisinrød tone samt en duft af røde frugter med et hint af solbær. Smagen er fyldig med modne bær samt et strejf af peber og velafrundede tanniner. Alt i alt en flot velafbalanceret vin.

Terra Vitae AOC Laudun Côtes du Rhône Villages
Vinen har en smuk rubinrød farve med lilla aftegninger. I næsen fornemmes vinen aromatisk med noter af friske druer og lakrids. I ganen er vinen forførende lækker, let krydret med bla. peber. Aromatisk og rund.

Domaine du Roc AOP Minervois la Livinière
Vinen er flot rubinrød i glasset med aromaer af moden frugt. Domaine du Roc er lækker fyldig og tæt med silkebløde tanniner, som giver vinen sin særlige karakter.

La Binette Grenache Noir
I denne potente Grenache bliver der slået an på alle tangenter. Her er masser af moden frugt som blomme og kirsebær, bakket op af krydderurter, lidt sort oliven og let røg. Alt er pakket ind til perfektion af en elegant tannin struktur.

Anmeldelser

  • SET I TV
  • 6 x Guldmedaljer
  • Bronze i Macon
  • 90 Point Robert Parker

Info

Type Rødvin
Land Frankrig
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?