Wildfoot - Winemaker’s Selection Limited Edition

På lager
SKU
Wildfoot - Winemaker’s Selection Limited Edition
levering 1-3-dage
Normalpris 125,00DKK 59,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 125,00DKK pr. styk.
/6
64,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 er et pragtfuldt sammenstik af Sangiovese og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt. Det nye blend i en Limited Edition er umanerligt vellykket!

Et brag af en prisvenlig og yderst drikkevenlig vin.
Sangiovese- og Zinfandeldruerne til denne vin er fundet på de bedste marker i Puglia, Italiens støvlehæl. Her har druerne nydt al den varme og sol de elsker. Resultatet er en fyldig og solmoden vin med karakteristika fra begge druer. Zinfandel byder ind med røde bærfrugter og kulør, hvor Sangiovese tilføjer mere af de mørke toner i smagen med sin kraftige modne kirsebærfrugt samt tanniner, og ikke mindst et passende frugtsyreindhold, så vinen ikke bliver en jammy bulderbasse, men derimod et flot afstemt blend, der begejstrer.

Den intense og dybe røde farve kan takke blendet af Sangiovese og Zinfandel for sin smukke farvepragt. Modne, dybrøde bær, vanilje, krydderier og delikate tobaksnoter præger både duft og smag. Med sin fyldige krop og lange, behagelige finish er den et oplagt valg til smagsfulde pastaretter, stegt kød eller svampe og modne oste. Eller bare i et stort glas som meditationsvin.

Vi anbefaler at servere Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 ved en starttemperatur på 16-18 grader.

Anmeldelser

  • Luca Maroni 98 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land Italien
Region Puglia
Drue Sangiovese, Zinfandel
Alkohol 14,0%
Fadlagring 6 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?