Weingut Klerner Riesling Feinherb 2013

På lager
SKU
Weingut Klerner Riesling Feinherb 2013
levering 1-3-dage
Før 89,95 DKK 59,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 89,95 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne vin er produceret af 100% Riesling druer. Det er en flot hvidvin med lys, gul-gylden farve, delikat duft af honning og karamel, frisk og velafbalanceret smag af tropiske frugter med en delikat sødme samt en blid og behagelig eftersmag.

Weingut Klerner vingården har været i familien Klerners besiddelse, siden Josef Klerner i 1870 købte de første vinmarker i Niederwallufer. Over år er ejendommen vokset til sin nuværende størrelse på 4 hektar. Den ansvarlige i dag er Sebastian Ulrich, som er femte generation i familien. Markerne er tilplantet med 70% Riesling og 30% Spätburgunder. I forbindelse med vingården har familien siden 1925 drevet et værtshus, hvor gæsterne kan nyde snacks og pølser sammen med ejendommens vine.

Druerne til denne vin kommer fra Walluf, som er en del af Rheingau området, der ligger på den nordlige side af Rhinen mellem de to tyske byer Wiesbaden og Lorch, tæt på Frankfurt. Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til desserter samt som aperitif. Vinen skal serveres afkølet og bør drikkes forholdsvis ung. Skal drikkes: Nu

Info

Type Hvidvin
Årgang 2013
Land Tyskland
Drue Riesling
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Halvsød
Leveres i Karton med 6 stk.