Vind vingaver fra ét af verdens allersmukkeste vinslotte til en værdi af 1.196,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vilde vintilbud, sjove konkurrencer, lækre opskrifter og meget mere.
Når du tilmelder dig er du samtidig med i lodtrækningen om 4 flasker Sommos til en værdi af 1.196 kr.

Vinhuset Bodegas SOMMOS fra den nordspanske vinregion Somontano er en arkitektonisk perle og blev kåret af magasinet Drink Business som ét af verdens ti mest imponerende vinslotte.

Tårnhøje ambitioner endte i konkurs

Vinhuset blev grundlagt for nogle år siden under navnet IRIUS og der blev investeret i de bedste produktionsforhold for at producere topvine fra de over 300 hektarer vinmarker. Hele herligheden kostede 700 millioner kroner at bygge, men så fik man også oveni en toprestaurant med anerkendt køkkenchef og egen biograf med plads til knap 100 personer. Men det skulle vise sig at blive for meget i det kriseramte Spanien og vinhuset IRIUS gik konkurs.

Østjyske købmænd gjorde et kup

Megavin i Odder øjnede en chance for en god handel og opkøbte hele lageret af vinhusets topvin som blev solgt til spotpris på det danske marked. Da vinhuset få måneder senere blev overtaget af nye ejere skiftede det navn til SOMMOS og Megavin er stadig idag i stand til at tilbyde vinslottets bedste vin til en fremragende pris.

Anmeldernes yndling

Druerne til vinen SOMMOS PREMIUM er specielt udvalgte og udbyttet pr vinstok er så ekstremt lavt, at der er brug for druerne fra to vinstokke for at producere en enkel flaske vin. Vinen er baseret på en blend af forskellige vinsorter og er fadlagret i flere måneder på franske egefade. De danske anmeldere er enige: “Forrygende flot spansk storcharmør!”, “Bedre spansk vin fås næppe!”, “Uden at overdrive er der tale om en ekstraordinær flot vin.”

Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?