Villa Antinori Toscana Bianco -2019

På lager
SKU
Villa Antinori Toscana Bianco -2019
levering 1-3-dage
Normalpris 139,00DKK 79,95DKK Ved 3 stk.
  • Køb 1 for 139,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Denne Villa Antinori Bianco har været med på hele rejsen. Den blev første gang produceret af Niccolò Antinori tilbage i 1931 og bortset fra nogle få grafiske justeringer er etiketten den samme som dengang. Det samme kan man heldigvis ikke sige om indholdet. Her er dyrkningsarealet blevet kraftigt udvidet i løbet af årene. Der er blevet justeret i drueblandingen og selvfølgelig har smagsprofilen ændret sig i takt med at elektricitet, rustfrit stål og temperaturkontrol er ankommet til kælderen.

Alligevel er vinen stadig et ikon på den italienske vinscene og selvom Antinori til fulde udnytter rummeligheden i reglementet for Toscana IGP opfatter mange stadig vinen som noget af det mest typiske, man kan skænke i sit glas hvis man vil opleve en god hvidvin fra Toscana. Rigtigt er det da også at regionens klassiske grønne druer Trebbiano og Malvasia stadig spiller en rolle i drueblandingen, men lige så rigtigt er det også at Pinot Grigio, Pinot Blanc og senest også små mængder af Riesling indgår i drueblandingen og præger vinens profil.

En mild dejligt blomstrende, tør og mellemfyldig vin som med associationer til sprøde æbler, fersken og mandarin opererer i et rum hvor anvendelsesmulighederne er mange. Glimrende som aperitif, god til fisk og skaldyr og også fin sammen med strimler af sprøde rodfrugter der serveres med en hjemmerørt mayonnaise, der er smagt til med sennep, citron og frisk revet Pecorino.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2019
Land Italien
Region Toscana
Alkohol 12,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?