Villa Antinori Toscana 2018

Ikke på lager
SKU
Villa Antinori Toscana 2018
levering 1-3-dage
Normalpris 169,00DKK 125,00DKK Ved 4 stk.
  • Køb 1 for 169,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Antinori familiens signatur vin som perfekt symbolisere deres historie, indentitet samt kontinuitet. 

Niccolò Antinori valgte at døbe denne vin Villa Antinori, til ære for deres familie villa og den lange historie der følger med villaen. Vinen er en refleksion af Niccolòs egen fortolkning af Chianti Classicos og Tuscanys unikke identiteter. 

Antinori er ikke en helt almindelig vin familie, de er en af de ældste, stadig producerende vin familier. Antinori familiens historie går hele 600 år tilbage, det giver en gode erfaringen, med hvad der virker og hvad der ikke gør. Familien har altid holdt sig på toppen ved altid at være innovative og tage modige valg, dog altid med en urokkelig respekt for familien og jorden. 

Druerne er Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Sangiovese og Petit Verdot Vinen har lagret på franske, ungarske og amerikanske ege barriques.  

Vinen har en dyb rubinrød farve i glasset. Næsen vil blive mødt af en intens og kompleks vin, med noter af vilde bær, såsom blåbær og solbær, noter af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje følger efter. Lækre fløjls tanniner og en vel rundet smag i ganen, efterfuldt af en lang saltet finish. 

 

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Toscana
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?