VIÑA ALEZA PREMIUM TORO-VIN - Dobbelt Guldmedalje

På lager
SKU
VIÑA ALEZA PREMIUM TORO-VIN - Dobbelt Guldmedalje
levering 1-3-dage
Normalpris 139,00DKK 89,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 139,00DKK pr. styk.
/6
94,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Vinchefen udtaler:

“ Moden vin der SKAL nydes ved max 16 grader. Er du til vine med taninbid er denne vin lige dig. Vinen er tør og moden i smagen. Begge Guldmedaljer er  opnået i 2021”.

Vinhuset Francisco Casas startede med vinproduktion i 1918 og selve vingården blev grundlagt i 1965. Det er nu den 4. generation der er ansvarlig for ledelsen. Vinhuset har altid udelukkende tappet vin til egne brands og har aldrig været underleverandør til andre større vinhuse.

Vinhuset Francisco Casas høster sine druer fra vinmarker omkring landsbyen Morales de Toro, som er området med de mest optimale jordbundsforhold og det mest perfekte klima for at dyrke topkvalitetsvine i hele Toro-vinregionen.

VIÑA ALEZA PREMIUM 2014 er baseret på over 40 år gamle Tinta de Toro druer som man kalder Tempranillo-druen i Toro-vindistriktet. Druerne er naturligvis håndhøstet og efter den alkoholiske og malolaktiske gæring har vinen ligget 14 måneder i franske egefade. Vinens aroma er intens af modne blommer og toast fra fadlagringen. Smagen er meget blød af moden mørk frugt. Vinen har en fin struktur og er i perfekt balance. Vinens finish er meget lang og behagelig. Der er tale om en virkelig kompleks og dejlig vin.

VIÑA ALEZA PREMIUM 2014 har opnået flot anerkendelse med 91 points fra Peñin samt Stor Guldmedalje i ZARCILLO vinkonkurrencen.

Vinavisen

En dejlig rødvin med duft af aromatisk tobak og en fyldig, krydret smag, der slutter med et saftigt bid. En rigtig god "bøf-vin".


Anmeldelser

  • Stor Guldmedalje i Zarcillo
  • Guia Penin 91 point
  • Vinavisen
  • Guldmedalje International Wine & Spirits Awards

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2014
Land Spanien
Region Toro
Drue Tempranillo
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?