Verdejo Rueda DO - Beronia

Ikke på lager
SKU
Verdejo Rueda DO - Beronia
levering 1-3-dage
Normalpris 79,00DKK 48,88DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 79,00DKK pr. styk.
/6
53,88DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Noter: Klar lysegul farve med let grønlige highlights. Intens aroma med de karakteristiske livlige noter af urter og græs, typisk for Verdejo-druen. Smagen er tør og frugtig med en lang finish. Velafbalanceret syre og en tiltalende bitterhed, som kendetegner denne druesort.

Servering: Serveres afkølet. Vinen passer perfekt til salater, fisk samt lyst eller magert kød.

Vinhuset: Bodegas Beronia har en fængslende historie, som går helt tilbage til det 3. århundrede f. k., da den keltiske klan kendt som ”Beronerne” slog sig ned i det område af Spanien, som i dag kendes som ”Rioja”. Dette områdes herlige mikroklima og kalk- og lerholdige jorder gør det til det perfekte sted at dyrke druer af højeste kvalitet. Disse druer strutter af de kvaliteter som kræves for at fremstille udsøgte vine, og det er derfor ingen overraskelse, at vinene har vundet berømmelse. 

Bodegas Beronia er beliggende i Ollauri i Rioja Alta området med Sierra de Cantabria i nord og Sierra de  Demanda i syd. Bodegas Beronia har 20 hektar vinmarker, som omgiver vingården og derudover 800 hektar på kontraktlige vilkår. Alle vinmarker findes indenfor en radius af 10 km fra vingården, og derfor er vinene meget Rioja Alta karakteristiske. Der er et tæt samarbejde blandt leverandørerne, og kun de bedste druer  bliver udvalgt, og hele fremstillingsprocessen gennemføres på den mest naturlige måde.  Tempranillo druen  tæller 85 % af vinmarkerne og er fundamentet for størstedelen af Beronia vinene.

Info

Type Hvidvin
Årgang 2019
Land Spanien
Region Rioja
Drue Verdejo
Alkohol 13,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?