Vana Tallin Estonian likør

På lager
SKU
Vana Tallin Estonian likør
levering 1-3-dage
129,00DKK
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

I 1962 skabte Ilse Maar og hendes dygtige medarbejdere på Liviko-fabrikkerne en likør så blød og velsmagende, at ingredienserne straks blev omgærdet af strenge sikkerhedsforanstaltninger. Den dag i dag gives opskriften videre fra masterblender til masterblender. Alt, hvad vi ved, er, at der bruges god rom, vaniljestænger, kanel og olierne fra orange og anden citrus. Kun naturlige råvarer.

Russerne fik hurtigt øjnene op for den skønne likør, hvis sødme og krydrede smag fuldkommen skjuler den overraskende høje alkoholprocent. Man opfandt cocktailen ”Hammer & Segl” (1 del Vana Tallinn, 4 dele russisk champagne), som ifølge legenden på én gang slår hårdt i hovedet og samtidig snitter benene væk under sit opløftede offer. Men det er vist mest en skrøne…

Andre  serveringer : til Kaffen eller i kaffen ,  til the eller i the

gerne put is i , tilsæt evt. piskefløde og en runder Likør , en slags "power Balis"

Sikkert er det, at Vana Tallinn (gamle Tallinn) i formgivningen af deres emballager er inspireret af Estlands smukke middelalder hovedstad. De tårn lignende og de fæstningsværk flasker gør Vana Tallinn til populære gave objekter. At likøren også smager så forrygende godt, at den har vundet adskillige nationale og internationale priser, skal vel ikke komme den til skade?

 

International Wine & Spirits Competition 2010 - Gold Medal - Best in Class

Anmeldelser

  • IWS GULD

Passer til

Info

Type Spiritus
Alkohol 40,0%
Størrelse 50 cl.
Vinens karakter Sød
Leveres i Enkeltvis
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?