TRÉSOR DE GÉORAND AOC LIRAC - Nabo til Chateauneuf Du Pape

På lager
SKU
TRÉSOR DE GÉORAND AOC LIRAC - Nabo til Chateauneuf Du Pape
levering 1-3-dage
Normalpris 129,95DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 129,95DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Trésor de Géorand har en smuk, klar og intens lilla farve. I bouquet’en fornemmes vinen aromatisk og charmerende med solmoden frugt. Vinen fortryller med sin storladne fylde og aromaer af iris, violer, pæoner, solbær og blåbær. I smagen folder vinen sig virkelig ud som en dejlig fyldig og elegant harmonisk vin. Vinen er et fortrinligt valg til fiskeretter, kødretter eller retter med vildt. Serveringstemperatur: 15-17°C.

Druerne til Trésor de Géorand AOC Lirac kommer fra det sydøstlige Frankrig. Jorden i vinmarkerne, som står på den højre bred af Rhône-floden, består af ler og kalk og rullesten, som giver vinen karakter og elegance. Vinen er skabt på druesorterne Grenache Noir og Syrah og fremstillingen foregår efter klassiske metoder.

På Rhônes højre bred ligger Maison Sinnae på et plateau over byerne Laudun og Chusclan. Her begyndte romerne at udbrede deres viden om vinstokke og vin for over 2000 år siden. Som et ekko fra den dybe kærlighed, som kejser Cæsar følte for sin første hustru Cornelia Sinnae, fortsætter Maison Sinnae, generation efter generation, med at skrive historie med passion og ydmyghed. Maison Sinnae er et kooperativ af 200 vinbønder med over 2800 hektar vinmarker. Det er en fin historie om mænd og kvinder, som tror på samarbejde. 200 vinproducerende familier og omkring 50 ansatte, der producerer vin i fællesskab. Vinene er lavet med fokus på bæredygtighed for at give arven videre til de kommende generationer. Maison Sinnae var den første producent i Rhône Valley, som i 2017 fik tildelt prædikatet "eksemplarisk" i relation til CSR

Anmeldelser

  • GuldMedalje i Concours Des Vines Orange

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Frankrig
Region Rhône
Drue Grenache Noir, Syrah
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?