Torres Viña Esmeralda Hvid Bag in Box - 3 liter

På lager
SKU
Torres Viña Esmeralda Bag in Box - 3 liter
levering 1-3-dage
Normalpris 169,00DKK 159,00DKK Ved 4 stk.
  • Køb 1 for 169,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Torres Viña Esmeralda - Mediterranean Classic

Torres - Spaniens absolut største vinhus - og beliggende i regionen Catalonien sydvest for Barcelona. Det siges, at navnet "Torres" er det mest kendte vinudtryk i Spanien, som kun er overgået af ordene "rødvin" og "hvidvin".

Om det er sandt, det ved vi ikke - men vi kan sige, at uanset hvilken restaurant i verden du er på, så kan du med sikkerhed vælge en vin fra Torres. Du ved, at den er pengene værd, og at du kan lide den.

Torres blev etableret for 300 år siden, og gennem generationer har de målrettet arbejdet på at optimere produktionen. Balancen mellem effektivitet og kvalitet er knivskarp. Lageret er, i hvert tilfælde indenfor vinverdenen, Europas mest avancerede, helt styret af robotter. Fejl accepteres ikke i noget som helst led. Legenden Miguel Torres bor stadig ved den catalanske vingård, hvor han viser sig hver dag. Torres er dog ikke kun vine fra Catalonien, men imperiet har også spredt sig til så vidt forskellige områder som Priorat, Ribera del Duero, Conca de Barbara, Rioja og Chile og Californien. Den årlige produktion nærmer sig 60.000.000 flasker! Torres er en levende legende. Det oprindelige gennembrud kom ved Paris-smagningen i 1979, hvor Miguel Torres med stort vovemod og efterfølgende succes i en blindsmagning satte Gran Coronas "Black Label" (i dag kaldet Mas la Plana) op mod Château Latour 1970. Og vandt. Torres’ tanke er dog langt fra kun at producere topvine, der kan slå topvine. Deres overordnede mål er, at de år efter år, område efter område, kan lave en vin, som falder 100 % i folks smag – tilmed til en fornuftig pris. Det er respekten for denne forbrugertype, der har skabt det imperium, som Miguel Torres i dag har opbygget.

Anmeldelser

  • Flaskehalsen
  • Søndagsavisen

Info

Type Hvidvin
Land Spanien
Region Catalunya
Drue Gewürztraminer, Muscat
Alkohol 11,5%
Størrelse 3 ltr.
Vinens karakter Halvtør
Leveres i Kasse med 4 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?