Tintillo - Max 15 Grader

På lager
SKU
Tintillo - Max 15 Grader
levering 1-3-dage
Normalpris 99,00DKK 50,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00DKK pr. styk.
/6
55,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Tintillo Malbec/Bonardo - Troede det var USA Pinot Noir 

Vinchefen udtaler:

"Da jeg smagte den første gang troede jeg det var en USA Pinot Noir. Tintillo er lavet på druerne Malbec og Bonardo. Den smager virkelig godt, men skal nydes ved MAX 15 Grader. Vinen er lækker RUND, LET og SILKEBLØD. Tintillo er lavet til at drikkes  køligt.

Fakta om vinen:

Zuccardi-familien har sammen med deres Santa Julia Tintillo blandet Bonarda med Malbec .Ved hjælp af kulsyremetode (også brugt ved Beaujolias) har de lavet en vin med masser af  frugt fra start til slut. Intense aromaer af friske, modne blommer, kirsebær og hindbær udskilles med en delikat urtehals. Saftig, frisk og let at drikke på ganen, bærer frugten en langvarig finish. En sjov sommervin som er ideel til pizza, paste og andre lette retter.

Yes, this RED is served COOL. Don't shy away. Embrace it. It's a GAME-CHANGER.

"**** 3 out of 3 Stars—Exceptional (OBS !- årgang 2018)

 "Bedste tilbud" of 2019 from The Washington Post

"If you enjoy your red wines chilled, and jam-packed with fruit rather than laden with wood, here’s one for you. The best word to describe this wine is 'joyful.' The first sip ignites a party. And if your party is outdoors, it comes in cans, too. Stock up on this for your house red," writes Dave McIntyre in The Washington Post.

 

Om årgang 2016 blev nedenståedene sagt om vinen:

 Rost af eksperter i vin- og gastronomi-verdenen blev Tintillo især skabt til at være ”kold”. Det er en åbenbaringsvin til Guide Descorchados 2017. Med den ånd af innovation, der kendetegner vingården, udarbejdede Ruben Ruffo (enolog på vingården) en 50% Malbec og 50% Bonarda, der kommer fra henholdsvis Valle de Uco og Santa Rosa. Det særlige kendetegn ved denne vin er metoden til uddybning,hvor Rubén realiserer en kulsyreudslipning med hele bunker før gæringen, der overfører en friskhed og intensitet af frugtagtige aromaer, en ideel blanding til drikke ved lave temperaturer. Den innovative emballage og skruehylsen ledsager konceptet Tintillo, en ung og smidig vin, men ikke mindre udtryksfuld, der stræber efter at skabe en ny kategori, de "drikkelige vine", med den samme kvalitet, der kendetegner vingården. Valgt som en åbenbar vin i Descorchados Guide 2017 med 91 point.

 

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Argentina
Region Mendoza
Drue Malbec
Alkohol 12,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?