Think Big - The Big Zinfandel

På lager
SKU
Think Big - The Big Zinfandel
levering 1-3-dage
Normalpris 99,00DKK 59,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 99,00DKK pr. styk.
/6
64,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Think Big er en flot eksponent for hvad californisk Zinfandel står for. Think Big er en fyldig og harmonisk vin med en dejlig vedholdende eftersmag præget af bløde tanniner. 

Server Think Big til lyst kød, and eller til milde oste. Think Big er et skoleeksempel på hvorfor Zinfandel fra Californien er blevet én af danskernes kæledægger og vinen efterlader et flot aftryk præcis som de visionære amerikanske jernbanefolk. Serveringstemperatur 16-18 gr.

Think Big er en hyldest til de visionære jernbanefolk, som tænkte stort og lagde grundstenen til jernbanenettet tværs over USA og således banede vejen for landets forvandling til en supermagt.

Zinfandel-druen har gjort den californiske vinindustri berømt og druen er derfor også efterhånden at regne for områdets nationaldrue. Lodi (udtalt Lohd-eye) er et californisk vinområde øst for San Fransisco ved floden Sacramento.

Med sin placering her i det californiske vindistrikt Central Valley nyder området godt af det nærmest middelhavsagtige klima med kølig morgentåge, varme dagtimer med masser af sol. Netop dette klima betyder at druernes modningsproces er langsom og således opnås en intens farve og en lækker frugtrig karakter.

Det kræver stor omhyggeligt og dygtighed for at få det bedste frem i Zinfandel druen. Druerne til Think Big er eksklusivt udvalgt til denne vin (Vat. 66) De høstes ved optimal modenhed og vinificeres traditionelt.

Intens og dyb rød i glasset med elegante violette reflekser. Vinen har en indbydende bouquet af mørke bær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen på både amerikansk og fransk eg.

Serveringstemperatur 16 – 18C.


Anmeldelser

  • Luca Maroni 94 point
  • GULD Asia Wine Trophy
  • GULD Berliner Wein Trophy

Info

Type Rødvin
Årgang 2021
Land USA
Region Lodi
Drue Zinfandel
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?