The Seven Deadly Zins Zinfandel

På lager
SKU
The Seven Deadly Zins Zinfandel
levering 1-3-dage
Normalpris 149,00DKK 109,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,00DKK pr. styk.
/6
114,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

OBS!!

Vi gør opmærksom på at Michael David har solgt deres Brand Seven Deadly Vinen VI sælger er stadig den originale Seven deadly. Når årgang 2016 er solgt er det IKKE kængere vin fra Michael David (den du kender)


Deadly Zins er lavet på Zinfandel druer iblandet en smule Petite Sirah. 7 Deadly Zins er syndig og næsten uartig lækker. En fristelse fra første dråbe. Vinen er fyldig og overdådig og alligevel med en fin renhed og krydderi.

7 Deadly Zins er en Zinfandel med gashåndtaget i bund, overdådig, lækker og sexet. Her er morbær, mørke kirsebær og peber for fuld udblæsning. Området og producenten: Vi finder området Lodi (udtales Lohd-eye) øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento.

Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering, hvilket er optimale forhold for Zinfandel-druen. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud.

Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien.

Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige. ”I seks generationer har vi lagt vores sjæl i at dyrke de fineste druer så alle helgener og syndere kan nyde The 7 Deadly Zins”.

7 Deadly Zins er syndig og næsten uartig lækker. En fristelse fra første dråbe. Måske ligger det i den katolske skoles opdragelse af de to brødre Michael og David eller deres forkærlighed for attråværdige forførende vine. Michael og Davids flagskip er Old Vine Zinfandel. som stammer fra Lodi, hvor Zinfandel er den absolutte kongedrue. Vinen er fyldig og overdådig og alligevel med en fin renhed og krydderi fra de 12 måneder på amerikanske egetræsfade. Nyd vinen til en lækker bøf, krydrede retter eller nyd den bare for sig selv, syndig og vanedannende. Serveringstemperatur 16-18°C grader.

Anmeldelser

  • 3.8/5 Vivino

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land USA
Region Lodi
Drue Petite Sirah, Zinfandel
Alkohol 15,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 12 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?