THE GLENLIVET FOUNDER’S RESERVE

På lager
SKU
THE GLENLIVET FOUNDER’S RESERVE
levering 1-3-dage
Før 269,00 DKK 229,95 DKK
  • Fri fragt fra 499,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse
"EN MEGET BEHAGELIG WHISKY, DER ER NEM AT DRIKKE OG SOM APPELLERER TIL ALLE WHISKYNYDERE, SÅVEL NYE SOM GAMLE." William Morrison, Scotch Malt Whisky 


Ekstra Bladet
Lys og gylden i farven. I duften citrus og strejf appelsin. Orange toner i smagen med appelsinskal, pærer, fersken, blomster og vanilje. Typiske frugtige stil som man ofte forbinder med The Glenlivet. Cremet i eftersmagen.

The Glenlivet Founder’s Reserve vækker The Glenlivets sjæl til live og er en unik hyldest til George Smiths vision om at skabe den ultimative, bløde Speysidemalt.

The Glenlivets enestående karakteristika er åbenlyse selv inden lagringen på egetræsfade begynder. De er et resultat af de unikke løgformede kedler vi bruger på The Glenlivet. Til The Glenlivet Founder's Reserve har vi nøje udvalgt fade, der fremhæver den frugtige smag, der kendetegner The Glenlivet. Den traditionelle brug af egetræsfade er blevet suppleret med brugen af udvalgte friske, amerikanske fade for at give det strejf af cremet sødme, der giver en særligt velbalanceret og blød maltwhisky.

FARVE: Lys gylden.

DUFT: Fine aromaer af citrusfrugter, primært søde appelsiner.

SMAG: Søde frugtnoter af appelsin og pære, med et strejf af karamelliserede æbler. Velbalanceret og uhørt blød i smagen.

EFTERSMAG: Lang, cremet og blød. 

Anmeldelser

  • Gold 2016, IWSC
  • Gold 2015 The Spirits Business
  • Guld Scotch Whisky Masters

Info

Type Spiritus
Land Skotland
Alkohol 40,0%
Størrelse 70 cl.
Leveres i Gaveæske med 1 flaske