The Capeman - Shiraz, Sydafrika - 15 %

På lager
SKU
The Capeman, Shiraz
levering 1-3-dage
Før 109,95 DKK 79,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 109,95 DKK pr. stk.
/6
84,95 DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse
5 stjerner og UGENS BEDSTE KØB på www.ekstrabladet.dk i smagning med 29 vine
Ekstra Bladet
"100% shiraz fra område tæt på kysten som er lidt køligere end Stellenbosch. Ganske flot og især saftig vin med blåbær, brombær, peber, violer og vanilje i smagen. Intens, pæn koncentration og en lang eftersmag. Flot lækker vin." Bedømt til 80,- kr.


Darling Cellars, der blev grundlagt i 1949 under navnet Mamreweg Wine Cellar, er beliggende nord for Cape Town i distriktet Darling på Sydafrikas vestkyst.

Vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét. Fra disse dybe granit-baserede jorde, hvor bush vinstokke dominerer, bestræber man sig på at producere og omhyggeligt udvælge de fineste og bedste druer til vinproduktionen.

Atlanterhavets kølige brise er med til at give et køligere klima og dermed specielle vine, der skiller sig ud pga. deres frugt og elegante stil.

Hos Darling Cellars anser man vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle. Druerne går den lange vej fra den første omhyggelige udvælgelse, gennem pressen, gæringen, modningen og tapningen med så lidt indblanding som muligt fra Darling Cellars’ winemakere.

Som chef winemakeren udtrykker det: “Det naturen giver os hvert år forsøger vi med største passion og ære at indfange og tappe på flaske.” Denne vin er produceret 100 % på Shiraz druer, der er dyrket i Darling området i Sydafrika.

Druerne er håndplukkede og en del af vinen har været lagret ca. 12 måneder på franske egetræsfade, mens den resterende del har været lagret på ståltanke. Det er en elegant vin med flot dyb granatrød farve, delikat duft af sorte skovbær, blommer, mørk chokolade og sort peber, mellemfyldig, cremet og velafbalanceret frugtsmag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til okse- og kalvekød, pasta- og grillretter samt oste. 

Anmeldelser

  • Ekstra Bladet

Info

Type Rødvin
Årgang 2013
Land Sydafrika
Drue Shiraz
Alkohol 15,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?