Terrunyo Carmenere Block 27

På lager
SKU
Terrunyo Carmenere
levering 1-3-dage
Normalpris 199,95DKK 129,00DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,95DKK pr. styk.
/6
134,00DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Terrunyo, der betyder "en vinmark i vinmarken", har lagret 18 mdr. på fransk eg. Den er klar dybrød med toner af chokolade og krydderier. Smagen er kraftfuld og med god fylde samt en behagelig blødhed i eftersmagen.

“Terrunyo er fremstillet af nøje udvalgte druer, specielt plukket fra den bedste del af vinmarkerne, hvor vi har identificeret en unik og kompleks karakter i hver enkel variant af vinene i denne serie.”

Nydes til rødt kød, pasta og modne oste.

Viña Concha y Toro blev grundlagt i 1883 og er i dag Latinamerikas førende producent og indtager en enestående position blandt verdens vigtigste vinfirmaer. De eksporterer til 145 lande verden over, og vinene kommer fra deres omkring 10.700 hektar strategisk udvalgte vinmarker i Chile, Argentina og USA.

Concha y Toro kan fra Chile præsentere en bred vifte af succesfulde vinbrands. Fra toppen af rækken nævnes Don Melchor, Carmin de Peumo, Gravas del Maipo og Almaviva til førende mærke som Terrunyo, Marques de Casa Concha, Devil’s Collection, Casillero del Diablo, Sunrise og Frontera.

I 1993 begyndte Concha y Toro et projekt i samabejde med vinproducent Ignacio Recabarren med det formål at udvikle et nyt koncept baseret på filosofien om terroir. Ideen var at opsøge og kortlægge de dele af vinmarkerne, der bedst udtrykte de karakterer og egenskaber der gør sig gældende for de individuelle sorter af vin.

Forskningen og arbejdet har båret frugt og i år 2000 blev Terrunyo lanceret med fokus på sorterne Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, og den første Ultra Premium Carmenere, som hurtigt blev et benchmark for hele den chilenske vinindustri. Ignacio Recabarren er uddannet i Jordbrugsteknik fra det katolske universitet i Chile og startede hos Concha y Toro i 1995, efter en succesfuld karriere både i Chile og i udlandet.

Han har arbejdet med vin hos både Tyland Vineyards i Mendocino County, Californien, samt på Château Maucaillou, Château Margaux og Château Lafitte i Frankrig. Han har også boet flere år i New Zealand hvor han blandt andre arbejdede for Morton Estate, Matua, og Cloudy Bay vingårdene.

Ignacio Recabarren er uden tvivl en vigtig del af den chilenske vinindustri og hans spot-on perspektiv og banebrydende visioner har tjent ham godt gennem årene og ført til store succeser så som opdagelsen af Casablanca dalen og dens privilegerede betingelser for dyrkning af hvide druer.

Han har også spillet en stor rolle i at positionere Carmenere som landets signatur drue og opnået international prestige gennem Terrunyo Carmenere og Carmin de Peumo, Concha y Toros ikon Carmenere. “Terrunyo er fremstillet af nøje udvalgte druer, specielt plukket fra den bedste del af vinmarkerne, hvor vi har identificeret en unik og kompleks karakter i hver enkel variant af vinene i denne serie.”

Anmeldelser

  • Descorchados 94 point
  • Tim Atkin 93 point
  • 5/5 Vinavisen
  • 4.0/5 VIVINO
  • Wine Enthusiast 91 point
  • Wine Spectator 91 point
  • Wine Spirits 90 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Chile
Region Valle del Cachapoal
Drue Carmenere
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?