Tenuta Di Burchino Terricciola Sangiovese IGT

På lager
SKU
Tenuta Di Burchino Terricciola Sangiovese IGT
levering 1-3-dage
Normalpris 249,00DKK 149,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,00DKK pr. styk.
/6
154,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Aromatisk og forførende 

Tindrende, lys rubinrød farve. Et elegant udtryk i næsen med hints af citron med hindbær i baggrunden. Varm og forførende med lette tanniner i munden og klar til at blive drukket, men vinen vil vinde mere ynde med alderen. 

Serveres til f.eks. lammekølle, svinekød, kylling eller pasta med pesto. Serveringstemperatur: 16-18°C. 

Fremstilling
Genius Loci er lavet udelukkende på Sangiovese, som kommer fra en enkelt mark, der hører til Burchino Estate, og hedder Le Corti. Le Corti Cru er karakteriseret ved sin særlige beliggenhed og den frugtbare jord. Vinstokkene beskæres efter "cordon spur-systemet" for at opnå mellem et og to kg druer pr. vinstok. Druerne udvælges og høstes manuelt. Efter den primære gæring i tanke af rustfrit stål udføres den malolaktiske gæring i egetræsfade, hvor vinen lagrer i 24 måneder. 

Om Producenten
Burchino Estate dækker et område på 37 ha i Terricciola, et af de bedste områder i Pisanbakkerne i Chianti. Vingården har tilhørt familien Castellani i fire generationer, og i den gamle kælder opbevares dokumenter fra høsten i begyndelsen af 1900-tallet. Vinmarkerne ligger på skråningerne med den bedste beliggenhed og udgør en god samling af Cru i området. Jorden er ekstraordinært rig på fossile skaller, en veldrænet og løs blanding af sand og ler og er en meget gammel blanding som kan tillægges havets nærhed. Terricciola er altid blevet betragtet som værende et område, hvor de bedste vine fra Pisanbakkern produceres og har for nylig tiltrukket mange investorers og producenters opmærksomhed. Folk som har givet liv til en gruppe vinerier, der fokuserer på at forske i udviklingen af høj kvalitet. 

Familien Castellani har gjort Burchino Estate til center for bevarelse af områdets landbrugshistorie. Familiens bedste reservavine lagrer i et gammelt, underjordisk etruskisk hvælvet rum, som kan dateres tilbage til 800 f.kr., og som ligger i deres lagringskælder. 

Anmeldelser

  • Luca Maroni 93 point

Info

Type Rødvin
Årgang 2018
Land Italien
Region Toscana
Drue Sangiovese
Alkohol 13,5%
Fadlagring 24 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?