Tenuta Di Burchino Terricciola IGT

På lager
SKU
Tenuta Di Burchino Terricciola IGT
levering 1-3-dage
Normalpris 249,95DKK 169,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 249,95DKK pr. styk.
/6
174,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Silkeblød og aromatisk 

Intens, indtagende rød farve med lilla reflekser. Karakteristisk duft med masser af kirsebær, bær og balsamisk duft. Blød og rund i munden med noter af lakrids og vanilje. Dejlig syreholdighed og balanceret frugt. 

Ideel til steaks og grillet kød eller til modne oste. Serveringstemperatur: 16- 18°C. 

Fremstilling 
Il Burchino er lavet på druer fra vinmarkerne San Martino, Poggiarelli og Boccanera. Druerne udvælges nøje og vinificeres ved kontrolleret temperatur for at bevare den smag og mineralitet, der karakteriserer alle vinene fra Burchino Estate. Det er en kompleks vin med intens dybde i næsen, som udvikles til en blød følelse i munden, hvor de bedste karakteristika fra Cabernet og Merlot fra Toskana samarbejder perfekt med de klassiske Sangiovesenoter. De håndplukkede druer gæres med det samme i de moderne kældre på Burchino. En forlænget udblødning tilfører vinen komplekse aromaer og en frugtig duft. Lagringen tager 12 måneder på egetræsfade af 225 liter. Vinen lagrer yderligere i flasken efter aftapning. 

Om Producenten 
Burchino Estate dækker et område på 37 ha i Terricciola, et af de bedste områder i Pisanbakkerne i Chianti. Vingården har tilhørt familien Castellani i fire generationer, og i den gamle kælder opbevares dokumenter fra høsten i begyndelsen af 1900-tallet. Vinmarkerne ligger på skråningerne med den bedste beliggenhed og udgør en god samling af Cru i området. Jorden er ekstraordinært rig på fossile skaller, en veldrænet og løs blanding af sand og ler og er en meget gammel blanding som kan tillægges havets nærhed. Terricciola er altid blevet betragtet som værende et område, hvor de bedste vine fra Pisanbakkern produceres og har for nylig tiltrukket mange investorers og producenters opmærksomhed. Folk som har givet liv til en gruppe vinerier, der fokuserer på at forske i udviklingen af høj kvalitet. 

Familien Castellani har gjort Burchino Estate til center for bevarelse af områdets landbrugshistorie. Familiens bedste reservavine lagrer i et gammelt, underjordisk etruskisk hvælvet rum, som kan dateres tilbage til 800 f.kr., og som ligger i deres lagringskælder. 

Anmeldelser

  • Luca Maroni 93 point
  • James Suckling 91 point

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2017
Land Italien
Region Toscana
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Alkohol 13,0%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?