Tenuta Di Burchino Terricciola Governo IGT

Ikke på lager
SKU
Tenuta Di Burchino Terricciola Governo IGT
levering 1-3-dage
Normalpris 179,00DKK 99,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 179,00DKK pr. styk.
/6
104,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Frugtig, intens og velbalanceret 

Intens, rubinrød farve. Fristende duft af modne kirsebær og hindbær. Forførende og intens smag af modne frugter gør vinen robust og velbalanceret. Silkebløde tanniner. 

En herlig ledsager til pastaretter med fyldige saucer, modne oste eller grillet, rødt kød. Serveringstemperatur: 16-18°C. 

Fremstilling 
Det italienske ord "governo" betyder normalt "regering", men det er også navnet på en gammel vinificeringsmetode, der hovedsageligt blev brugt i Toskana. Governo alla Toscana-metoden blev udviklet i Chianti i det 19. århundrede, da det var sædvane at nyde vin til ethvert måltid. Det var derfor nødvendigt at kunne færdiggøre vinen hurtigt og opnå den fyldige, runde smag. I dag refererer det til en særlig måde at behandle druerne på, en teknik der består i en anden langsom gen-gæring, som tager to til tre uger, hvor mosten tilføres mosten af overmodne druer. Denne langsomme gen- gæring fører til udviklingen af ædle polyphenoler og øger alkoholstyrken, smag, glyceroler og blødhed. 

Denne vin er lavet af Sangiovese, Ciliegiolo og Cabernet Sauvignon efter den gamle, traditionelle viniviceringsmetode, hvor fuldmodne druer høstes og presses let. Derefter følger gæring ved kontrolleret temperatur og en forlænget udblødningsperiode. Cabernet Sauvignon-druerne høstes, når de har tørret på vinstokken, derefter presses de og efterfølgende hældes de i den gærede vin for at gøre vinen blødere, dybere i farven og mere struktureret. 

Om Producenten 
Burchino Estate dækker et område på 37 ha i Terricciola, et af de bedste områder i Pisanbakkerne i Chianti. Vingården har tilhørt familien Castellani i fire generationer, og i den gamle kælder opbevares dokumenter fra høsten i begyndelsen af 1900-tallet. Vinmarkerne ligger på skråningerne med den bedste beliggenhed og udgør en god samling af Cru i området. Jorden er ekstraordinært rig på fossile skaller, en veldrænet og løs blanding af sand og ler og er en meget gammel blanding som kan tillægges havets nærhed. Terricciola er altid blevet betragtet som værende et område, hvor de bedste vine fra Pisanbakkern produceres og har for nylig tiltrukket mange investorers og producenters opmærksomhed. Folk som har givet liv til en gruppe vinerier, der fokuserer på at forske i udviklingen af høj kvalitet. 

Familien Castellani har gjort Burchino Estate til center for bevarelse af områdets landbrugshistorie. Familiens bedste reservavine lagrer i et gammelt, underjordisk etruskisk hvælvet rum, som kan dateres tilbage til 800 f.kr., og som ligger i deres lagringskælder. 

Info

Type Rødvin
Årgang 2020
Land Italien
Region Toscana
Drue Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc
Alkohol 14,0%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?