Tenuta di Burchino Terricciola Chianti Superiore DOCG

På lager
SKU
Tenuta di Burchino Terricciola Chianti Superiore DOCG
levering 1-3-dage
Normalpris 199,95DKK 119,95DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 199,95DKK pr. styk.
/6
124,95DKK pr. stk. i mixkasse

Bland din egen mixkasse af forskellige vine.
Du mangler stk. for at have blandet en kasse.

  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Rund og karakteristisk 

Intens, rubinrød farve. Karakteristisk duft med en overflod af kirsebær, læder og cedertræ. Rund og behagelig i munden med noter af lakrids og tjære, der omslutter moden næsten kandiseret frugt. 

Ideel til steaks og grillet kød samt perfekt til modne oste. Serveringstemperatur: 16-18°C. 

Fremstilling
Chianti Superiore, Tenuta di Burchino, er lavet på nøje udvalgte Sangiovesedruer iblandet en lille portion lokale druer, Ciliegiolo fra Burchino Estates vinmarker beliggende i Colline Pisane, som er blandt de bedste områder. Druerne plukkes i hånden og gæres øjblikkeligt i de moderne kældre på Burchino. En forlænget udblødning sker for at gøre vinen mere kompleks og frugtig. Lagring sker på slavonske egetræsfade i mere end et år. 

Om Producenten
Burchino Estate dækker et område på 37 ha i Terricciola, et af de bedste områder i Pisanbakkerne i Chianti. Vingården har tilhørt familien Castellani i fire generationer, og i den gamle kælder opbevares dokumenter fra høsten i begyndelsen af 1900-tallet. Vinmarkerne ligger på skråningerne med den bedste beliggenhed og udgør en god samling af Cru i området. Jorden er ekstraordinært rig på fossile skaller, en veldrænet og løs blanding af sand og ler og er en meget gammel blanding som kan tillægges havets nærhed. Terricciola er altid blevet betragtet som værende et område, hvor de bedste vine fra Pisanbakkern produceres og har for nylig tiltrukket mange investorers og producenters opmærksomhed. Folk som har givet liv til en gruppe vinerier, der fokuserer på at forske i udviklingen af høj kvalitet. 

Familien Castellani har gjort Burchino Estate til center for bevarelse af områdets landbrugshistorie. Familiens bedste reservavine lagrer i et gammelt, underjordisk etruskisk hvælvet rum, som kan dateres tilbage til 800 f.kr., og som ligger i deres lagringskælder. 

Passer til

Info

Type Rødvin
Årgang 2019
Land Italien
Drue Blend
Alkohol 12,5%
Fadlagring 12 mdr.
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?