Tavel - Gabriel Meffre "Saint-Ferréol"

Ikke på lager
SKU
Tavel - Gabriel Meffre "Saint-Ferréol"
levering 1-3-dage
Normalpris 129,00DKK 99,95DKK Ved 3 stk.
  • Køb 1 for 129,00DKK pr. styk.
  • 0-498kr. (49kr.) | 499-998kr. (19kr.) | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Den lille appellation Tavel ligger i det sydlige Rhone med kendte naboer som Chateauneuf-du-Pape og Lirac.

Meffre er et hus med mange facetter, der spænder lige fra de klassiske Rhone distrikter over Provence og sågar endnu et rosé distrikt, nemlig Tavel.

Man forstår deres begejstring, for vinen skuffer bestemt ikke. Nærmest osende af friske røde bær suppleret med en generøs tør, omend blød og frugtig smag og lidt krydderi.

Perfekt vin til grillet lyst kød, salater eller alene.

Historien om Gabriel Meffre Winery begyndte i 1936, da Gabriel og hans kone skabte deres forretning i Gigondas. I dag har familievirksomheden bygget på sit stærke fundament og er etableret som en førende producent i den sydlige Rhône-dal.

Gabriel Meffre har fornyet sig og vokset gennem årene og ejer i dag en lang række producenter i hele Rhone. De fastholder ånden og traditionerne gennem stærke værdier: en passion for vin, respekt for miljøet og terroirs, innovation og vidensdeling.

Gabriel Meffre eksportere vin til mere end 50 lande udenfor Frankrig.Den lille appellation Tavel ligger i det sydlige Rhone med kendte naboer som Chateauneuf-du-Pape og Lirac.

Hvor de i det øvrige Rhone er kendt for deres imponerende rødvine, så er Tavel verdenskendt for sine tørre, kraftfulde og fyldige rosevine – ikke for ingenting at en Tavel rose bliver betegnet som kongen af rose. Der er drukket rose fra Tavel gennem mange hundrede år, og det siges blandt andet, at det ved Solkongen Ludvig den 14.’s hof var denne slags vin, der blev serveret.

Til fremstilling af rosevin i Tavel, må der benyttes ni druesorter, men ofte ses der primært brugt grenache, cinsault, syrah, mourvèdre og clairette.

Info

Type Rosévin
Årgang 2021
Land Frankrig
Region Tavel
Alkohol 14,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Karton med 6 stk.
Alderskontrol
For at handle hos megavin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år gammel?