Stonehedge Reserve, Pinot Noir

På lager
SKU
Stonehedge Reserve, Pinot Noir
levering 1-3-dage
Før 149,95 DKK 99,95 DKK Ved 6 stk.
  • Køb 1 for 149,95 DKK pr. stk.
  • Fragt fra 19,- | Fri fragt 999,-
  • 14 dages fuld returret
Beskrivelse

Super elegant og fyldig Pinot Noir Reserve Black Label

Erik Mortensen - 6 stjerner
"Vinhuset blev grundlagt i 1992, og denne vin er fremstillet af 100 % Pinot druer har Smagen er typisk oversøisk lagt med vægt på duft af friske bær og god fylde, hvor den originale franske bourgogne med al sin elegance og charme har en snert af politur, karlekammer og hestestald."


BT - 5 stjerner
"Lækker medium let rødvin, dejlig rund smag af modne mørke kirsebær, blåbær, et lille strejf af skovjordbær, sødme, krydderier og god vanilje. Serveres v/ 18 gr. i store glas til hygge uden mad eller medium lette retter."


Vinen kommer fra Stonehedge Winery, som er beliggende i Napa Valley i Californien. Stonehedge Winery er ejet af Shahabi-brødrene, der fik idéen til at dyrke vin i Californien under et besøg i Napa Valley i begyndelsen af 60’erne. Det var derfor en stor drøm, der gik i opfyldelse, da de i 1992 grundlagde Stonehedge Winery.

Denne vin er produceret af 100 % Pinot Noir-druer, der er dyrket på vinmarker i bl.a. Mendocino og Monterey i Californien. Vinen har været lagret på egetræsfade 6-8 mdr.

Flot mørk Pinot-farve, delikat og intens duft af kirsebær og blåbær, fyldig og velafbalanceret frugtsmag, velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til lam, stegt kylling, grillet kød og oste.

Anmeldelser

  • Erik Mortensen, Den Korte Avis
  • BT, feb. 2018

Info

Type Rødvin
Årgang 2011
Land USA
Region Napa Valley
Drue Pinot Noir
Alkohol 13,5%
Størrelse Helflaske 75 cl.
Vinens karakter Tør
Leveres i Kasse med 6 stk.